ÅFS tog første stik

De første 47 minutter og 38 sekunder var det et ÅFS hold i fuld kontrol. Med bolden lykkedes det at spille sig frem til flere gode muligheder og fortjent havde Thea Ehmsen (Ass. AC) og Alice Svensson (ass. Gam) bragt hjemmeholdet i front med 2-0. Uden bolden stod ÅFS særdeles kompakt på banen og leverede forsvarsspil af høj klasse. Kun én gang var FFK for alvor giftige, da en ÅFS-back med brede hofter rettede en tværpasning af – den traf heldigvis en velspillende Cindy Knudsen lige i panden og ÅFS overlevede. Ellers gjorde FFK sig mest bemærket med et væld af stavtacklinger og massive protester overfor dagens i øvrigt udmærkede dommerpar.

Men efter 47 minutter og 39 sekunder opsnappede Jannie Pedersen en løs bold, satte den resolut i kassen og FFK på tavlen; 2-1. Derefter skiftede kampen karakter. ÅFS fik godt nok udbygget føringen til 3-1 v. Andrea Fischel men alligevel var hjemmeholdet rystet, og FFK satte sig tungt på spillet. Naturligt nok kom FFK på 3-2, da den tidligere ÅFS’er Annika Vatnhamar med dagens detalje flugtede bolden i mål med 3½ minut igen. Kampen ud trykkede FFK godt på og en enkelt gang blev det for alvor farligt, da en fri spiller slog et hul i luften på bagerste stolpe. Til sidst kunne hjemmeholdet dog række armene i vejret, da kampen blev fløjtet af.

Alt i alt gav kampen et fint udgangspunkt til ÅFS inden næste weekends returopgør. Alligevel var der ikke helt tilfredshed i hjemmeholdets lejr, da spillet med bold aldrig kom til at flyde. Mange uprovokerede fejl, dårlige pasninger og sløsede modtagninger samt et tandløst powerplay blev heldigvis opvejet af et klasseforsvar, som på 60 minutter gav 3 chancer fra sig – ikke meget imod en ellers dygtig modstander.  Om returopgøret sagde ML Tøttrup: ”Kan vi holde niveauet defensivt og samtidig blive bedre med bolden tror jeg vi har en god mulighed for videre avancement. MEN; leverer vi samme boldniveau næste weekend tror jeg det bliver mere end svært!”

Skriv et svar