ÅFS1 godt ind i det nye år

Efter en længere kamppause julen over er 1. herrer kommet godt ind i det nye år. Sidste weekend blev Svenstrup kørt over 9-2 i en kamp hvor især Esbjerg-trioen Gram, Larsen og Andersen brillerede. Denne weekend stod der så dræberbier og lokalopgør på menuen.

Med den sædvanlige målmand nede med lungebetændelse og mandefald i øvrigt var det et noget amputeret hjemmehold der tog imod i ÅFS Centret. ÅFS begyndte derfor kampen afventende og satsede på hurtige spilvendinger når udeholdet lavede fejl. Dem var der i kampens start en del af og især Esbjerg-drengene formåede at straffe disse og Christian Gram og Peter Larsen gjorde det hurtigt til 2-0. Den anden kæde havde noget sværere ved at få fat men Jesper Bertelsen kunne alligevel gøre det til 3-0 inden periodens udløb.

Fra 2. periodes start gik hjemmeholdet noget længere frem på banen og satte sig tungt på spillet. Lars Erik Bartels, Anders Brøns og Peter Larsen gjorde det hurtigt til 6-0 og kampen var så godt som afgjort. Skanderborg fik dog pyntet 2 gange inden Peter Larsen lukkede perioden til stillingen 7-2.

ÅFS valgte at slappe af fra 3. periodes start. Skidt spil og flere personlige fejl gav Skanderborg en del pæne chancer, men Jakob Skjerning tog rigtigt godt fra i målet. Heldigvis var Skanderborg samtidig inde i en stime af udvisninger og 5 mod 3 kunne Jesper Bertelsen ikke undgå at score. Skanderborg ville dog stadig lege med og kunne på et flot mål gøre det til 8-3. Det resulterede i en ÅFS time-out, en mindre skideballe og efterfølgende klar forbedring i spil og indstilling. De sidste 12 minutter blev således vundet 5-0.

Kampen bød på flere gode præstationer. Anders Brøns og Jesper Bertelsen listede sig på mærkværdigvis til hhv. 7 point (2+5) og 5 point (4+1) mens Markus Sjöholm var aldeles suveræn i de bagerste geledder. Også Peter Larsen (3+1) og Benny Johansen (0+2) må fremhæves efter en god offensiv indsats mens Christian Gram (1+2) fik vist at hans floorballudvikling bestemt ikke har stået stille under opholdet i Esbjerg.
Forud venter nu 2 topkampe mod hhv. Esbjerg og Aab hvor 2 sejre er påkrævet hvis ÅFS stadig skal drømme om 1. pladsen i rækken.

Skriv et svar