ÅFS3 i god stime.

Lørdag den 1. februar tog 3. herre imod Billund i dagens sidste kamp i FirmaSporten. Efter at have vundet over Sunds ugen forinden var holdet opsat på at hente endnu en sejr i hus. Holdet stillede dog ikke helt i vanlig opstilling. Pga. skiferie og flytninger var der en række afbud på fra stamspillere, men til gengæld stod de gamle krigere Michael Jørgensen og Jeppe Hansen klar til at give en hånd med. Herudover bidrog et talstærkt publikum til at gøre kampen underholdende.

Fra kampens start sad ÅFS på spillet. Man kan mærke, at folk er ved at lære hinanden at kende på holdet, og sammenspillet flød godt, allerede fra første dommerfløjt. Bolden blev spillet godt rundt, og selvom gæsterne fightede godt i første periode vandt ÅFS fortjent perioden med 2-0. Det første mål blev scoret af Bent Sortkjær (assist: Michael Jørgensen), der med to mål havde en storartet debut på centerpladsen. Det andet af holdets nye topscorer, Kim Jessen, efter at Sune Aamand (storartet debut som back) havde driblet bolden hele vejen op til målet fra egen forsvarszone.

I anden periode fortsatte de gode takter fra første periode. Samspillet blev bedre og bedre, og selvom Billund i starten af perioden kom længere op på banen, var det stadig ÅFS der sad på kampen. Efterhånden som perioden skred frem, begyndte gæsterne – der kun var syv markspillere og måtte løbe en del i forsvaret – at blive trætte, hvilket gav mere plads til ÅFS. Det blev således til flere og flere chancer, som dog illustrerede, at vi stadig mangler noget skarphed. Først fem minutter før pausen fik Kenneth Jensen hul på bylden, da han lavede et mål, som fra bænken lignede et hoppende trækskud mellem benene på sig selv. Målmanden var chanceløs, og publikum ellevilde.

3. periode udviklede sig til en veritabel målfest. Dette skyldtes først og fremmest Jørgensen, som fik plads til at banke et par smukke langskud ind i Billund-målet og scorede hele fire mål i perioden. Men også gæsterne fandt vej til målet, og fik scoret to mål. ÅFS vandt dog tredje periode med hele 7-2, således at det blev til en samlet sejr på 11-2.

Udover resultatet var også hele atmosfæren i hallen positiv. Publikum var ihvertfald opstemte, og virkede underholdte kampen igennem. En fed afslutning på en halvtrist lørdag, og en god optakt til den efterfølgende fest. Tak til publikummerne for sang og sambarytmer, og tak til Mads for at holde sig vågen mens kampen stod på.

Lå lålå lålå!!!!

Skriv et svar