ÅFS3 løbet ned.

Der var dømt morgenhygge i bussen, da ÅFS3 drog sydpå søndag morgen. Mikkel og Niels havde sørget for hhv. morgenbrød og tilbehør, så der var også mad til de par spillere, som blev hevet ud af sengen i opsamlingsheatet før turen gik sydpå.

I Sønderborg stod det klart, at vi skulle møde et andet hold end det, der havde slået os stort på en noget billig baggrund i efteråret. Denne gang var der langt flere af deres lovende, unge spillere med. Det stod dermed klart, at det for en gangs skyld ikke var os, men modstanderne, som var de hurtigste.

Værterne forstod at udnytte deres hurtighed til at opsnappe de løse bolde og slå kontra. Dette gav store problemer i forsvaret, som gang på gang blev sat. Dette betød, at Kristian i målet blev solgt en række gange.

Som kampen skred frem fik vi dog bedre greb om kampen, og det blev til mange chancer i den anden ende. Hverken skarpheden eller heldet var dog på vores side, og 6-7 århusmål havde ikke været urealistisk. Dette ændrer dog ikke ved, at Sønderborgs sejr var fuldt fortjent.

Selvom nederlaget er til at tage og føle på, var der mange positive takter. Der blev kæmpet godt oppe foran, og opspillet fungerede overordnet ganske godt. I store perioder sad vi godt og grundigt på kampen, men den manglende udnyttelse af chancerne kan vi ikke give andre end os selv skylden for. Niels og Thomas – som begge fik debut i de bagerste rækker – gjorde det også godt, selvom det helt klart er en ærgelig kamp at debutere i. Vi har helt klart nogle ting, vi skal arbejde med, før vi kan gøre os gældende i toppen af tabellen, men materialet for et storhold i 2. division er helt klart til stede.

Mandag byder holdet pigerne op til dans. Vi ser frem til igen at være de hurtige.

Skriv et svar