ÅFS'ere på landsholdene.

To ÅFS'ere var i landstræner Preben Pedersens landsholdstrupper til kommende samlinger, der blev udtaget i går.

Genvalg til Henrik Engelsen

Henrik Engelsen – som er kommet til fra Herning FC før denne sæson – var ikke overraskende med i den trup fra vest, der er udtaget til samling i Ålborg d. 12. oktober. Henrik fik sin A-landsholdsdebut i landskampene mod Schweiz og Finland i foråret.
Truppen er ikke overraskende præget af spillere fra de tre topklubber FC Outlaws, Frederikshavn Bulldogs og AaB Floorball.
I forhold til ÅFS'ere, der tidligere har været inde i landsholdsvarmen, er både backen Christian Engelsen og den nytilkomne wing Anders Jensen blevet siet fra ved denne lejlighed.
Henrik ønskes held og lykke ved dette første skridt mod VM i Schweiz næste år.

Lars Skytte tættere på U19-VM

Det danske U19-landshold skal fra d. 3. til d. 10. november deltage i VM i Prag. Landstræner Preben Pedersen har udtaget sin bruttotrup, der skal mødes i Ålborg fra d. 12. til 14. oktober.
ÅFS' unge center Lars Skytte er glædeligt blandt de udvalgte. “Mini” har fra sæson-starten vist stærkt spil såvel offensivt som defensivt, og han er trods sin unge alder allerede en vigtig brik på ÅFS-holdet.
Vi håber, at Lars får vist sine kvaliteter, der uden tvivl burde række til en plads i bussen, når truppen rejser til Tjekkiet om en måneds tid.

Trupperne i deres helhed kan ses på www.floorball.dk

Skriv et svar