ÅIK på tur mod ÅFK-i-forklædning og Røde-Hvide-Ovre FC

Overskriften fortjener nok en forklaring. Ifølge Rødovres hjemmeside skulle de søndag spille mod “ÅIK”. Vi må gå ud fra de mente ÅFK, men de skriver konsekvent ÅIK gennem hele deres liveopdatering, så vi ved det faktisk ikke. Samme resultat som vores kamp, men det er squ svært at tyde det der sjællandsk til tider. Man kan godt forstå, at nogle ægte danskere, i form af jyder, har foreslået at sælge Sjælland til Sverige. Hvis vi er ÅIK, så kan de være Røde-Hvide-Ovre. Who cares about the difference anyway, right?

Torsdag spillede vi mod Skanderborg. De har tidl. forsøgt at hente Niklas Perto (NP) på fri transfer, men NP har takket nej tak, fordi Skanderborg egentlig bare er ÅFK i forklædning. Hvem vil være en del af copycat hold? Kampen var ikke noget at snakke hjem om. 12-2 til hjemmeholdet. Elendig indsats. Videre.

Viktor bliver nok lidt hængt ud i det her referat – undskyld på forhånd, men du var bare impliceret i et par sjove hændelser i dag, som fortjener dagens lys 🙂 Skal nok give en øl på et tidspunkt til gengæld!

Om bord på færgen sidder Viktor, rød om munden (ligesom da man var barn og spiste brombær fra buskene med frugtsaft overalt i hovedet) og spiser diverse frosne frugter. Hvorfor frosne? Tja ifølge ham selv, nåede hans mor ikke at lave smoothie til ham, så han tog bare de frosne frugter med på båden i stedet…Jeg har ikke lige så mange sjove episoder at berette, da jeg selv sad med hovedet i lektier til dagen efter.

Men jeg kan afsløre så meget, at HoldTrold chatten var fyldt med sjove memes omkring ÅFK og 1.herre. Desværre tillader Hold Trolds interne kodeks ikke man deler materiale fra chatten – noget Morten “Rotten” Frederiksen er blevet anklaget for af diverse spillere fra Hold Trold. Sagen efterforskes af ÅFKs egen politibetjent Carsten, der har lovet 100 % tavshedspligt. First rule of Hold Trold:” You don’t talk about Hold Trold chatten”. Hvis man alligevel skulle være interesseret,  så sælger “Rotten” ud, hvis man kan bidrage med saftigt gossip.

Nå vi spoler frem til opvarmningen: “To warm up the keeper or not warm up the keeper – that is the question”. Følgende kender vi fra Hamlet og det er virkelig det helt store eksistentielle problem for ÅFK. Hvordan handler man i denne situation? Rammer målmanden i hænderne eller skyder over mål? Vi har sat de fremmeste eksperter fra Århus Universitet på sagen, men de har bedt om at få tidsfristen for deres rapport udskudt på ubestemt tid, så vi får nok ikke vores svar i denne sæson.

Nå ja kampen skal til at starte, det er sådan set fint nok, det plejer at være kutyme, intet nyt under solen, der er bare 1 problem. Viktor har glemt sin blå ÅFK trøje. Nå ja hvordan kunne det lade sig gøre? Svaret er: Viktor skulle selv pakke sin taske i dag, fordi hans mor ikke havde tid. Viktor er en god fyr og en udmærket floorballspiller, men nogle gange tror jeg, han har er i den forkerte sport. Floorball er ikke curling, så ens mor er ikke med på sidelinjen. Viktor kom selvfølgelig også til ÅFK for at få Mini som coach – og Mini er faktisk super game på curling som sport. Vi fik regler frisket op af ham, hvor vi blev introduceret til diverse curlingtermer såsom skipper m.m. Jeg tænker, det måske er der kæden er hoppet lidt af? 🙂

Rødovre kom bedst fra start, selvom ÅFK havde et par fine muligheder. Det blev til 1-0  ca. halvvejs igennem 1. periode til hjemmeholdet. ÅFK fik dog udlignet kort tid efter, hvor Vinoth scorede ca. fra midten af. Efter målet var Daniel hurtigt ovre ved dommeren for lige at sikre sig assisten, som han også fik. Så kender vi pumaen igen – altid på rov. Rødovre målmanden så ikke helt god ud i den situation. Det blev også til 3-1 inden pausen. Rødovre havde bolden klart mest, men så farlige virkede de egentlig ikke.

2.periode skulle til at starte, men så opstod der drama! En bombe blev smidt – 5 minutters udvisning til Rødovre! På en dag hvor ikke meget gik ÅFKs vej i forhold til dommerne, så var det egentlig lidt af en gave, eller det viste det sig ikke at blive. Sagen var den, at Rødovre havde glemt at skrive en af deres spillere ind i kampprotokollen. Aldrig er der sket noget lign. i Rødovres historie. Der er allerede indkaldt til borgermøde i næste uge, hvor de skal diskutere den her “issue”. Ligeledes finder man i Rødovre Lokaltidende denne overskrift “Skandale i Rødovre sejr” og de kræver træneren fyret. Borgmesteren i byen maner dog til ro og udtaler:” Vi beklager fejlen, men ABC og 1-2-3 kan give problemer for selv de kvikkeste hoveder i byen. For at undgå dette i fremtiden skal træneren i næste måned følge den lokale 0.klasse, hvor de lige er startet på alfabetet”. Sagen følges naturligvis tæt og for yderligere opfølgninger henvises der til Steen Houmanns blog. De 5 minutters overtal bliver brugt dårlig af ÅFK på en dag hvor powerplayet slet ikke fungerede. Det var langsomt og uskarpt. Mini havde et par forsøg, men niksen. I stedet var Rødovre rigtig meget på bolden i undertal, hvor også scorede til 4-1. Walid får reduceret til 4-2 på en friløber, hvor Mini sender en bold i dybden. Perioden endte 5-2 til Rødovre, hvor de spillede klart bedst, men hvor Århus også havde nogle chancer. Perioden sluttede med et frislag til ÅFK inde foran eget mål, begået af pumpede Jeppe Juhl på 110 kg på Jacob: 55 kg, 1.65 m. “Det var ham som skubbede” – I mean come on. Mini nævnte senere, at Jeppe Juhl var i familie med Jens Juhl (fra 2.herre), hvorefter Vinoth spurgte:” Er Jens så også i familie med Jens Ørhøj?” (Fordi de begge hedder Jens….) Her mine damer og herrer ser I Danmarks ungdom i fuld flor. Det er sådanne situationer, hvor man stiller sig selv spørgsmålet:” Hvorfor har vi taktisk oplæg før kampene?”

3.periode startede dårligt og det blev til 7-2 til Rødovre. Det blev der rettet lidt op på senere. Mini spillede et indstik ind til en splitter ragende nøgen Walid, fri inde foran mål, som let kunne ligge bolden ind bag keeperen. De mange tilskuere gjorde store øjne, da Walid – splitternøgen lagde bolden ind. Ikke et syn, de er vant til at se på disse kanter. Ikke desto mindre stod han der, som et nøgent menneske. En ældre dame dame udbrød i bedste Jørgen Leth stil: ” Et fuldstændigt mageløst raffinement. Fuldstændigt forunderligt, det må jeg sige”. Det blev også til 7-4 ved Vinoth. Målet så jeg ikke lige, men igen var Skytten som assistmager. Den gamle kan endnu! Desværre fik Rødovre scoret 17 sekunder før tid til slutresultatet 8-4.

Som ekstra features har vi i denne uge 3 nye tiltag. Den første tiltag er en meme omkring dagens kamp fra meme-kongen fra 1.herre himself: Thorbjørn Zethsen.

Andet tiltag er en kommentar fra ÅFK træner Lars “Mini” Skytte omkring kampen, som vores reporter på stedet fik efter kampen.

Reporter:” Har du nogen kommentarer til kampen?”
Lars “Mini” Skytte:” Nej det har jeg ikke”
Reporter:” Tak for din tid”

Interviewet og reporteren er sponsoreret af Hold Trold og Model Andreas A/S. Sponsoraterne løber resten af sæsonen.

Der skal også lyde en tak til resten af vores sponsorere: Jensen Company, Danske Fragtmænd, TH Gulve, Intersport, Sale Duck, Salming, Spar Nord, Combine, Pejseringen og Aura Energy.

Sidste feature er en klassisk “Vidste du…”:
Vidste du at Christian Perto er sæsonen mest effektive spiller målt på antal minutter? Ifølge Steen Houmanns topscorerliste:” Christian Perto: 0 kampe, 0 minutter, 1 mål og 0 assist”. Ingen i ligaen kan prale af 0 minutter per mål. Det er svært at fylde det hul ud efter CP har forladt skuden, men vi gør vores bedste.

Mini 0+3, Vinoth: 2+0, Walid 2+0, Daniel Bendixen 0+1