Årets første kampe.

Efter en velfortjent julepause er ÅFK'erne fedet op og klar til kamp igen.

I morgen kommer Frederikshavn Bulldogs på besøg i Århus Firma Sport. 1. holdet møder nordjyderne kl. 15.15, hvorefter damerne spiller kl. 17.30.

2. holdet må vente helt til den 3. februar før de kommer i aktion igen.

1. holdet har revanche til gode mod Frederikshavn, som vandt det første opgør 12-1 i slutningen af september. Siden da har ÅFK kæmpet sig til 7 point og en 6. plads, mens Frederikshavn med 11 point ligger nr. 4. Så resultatmæssigt ligger holdene ikke så langt fra hinanden. Forhåbentlig vil noget lignende gøre sig gældende på banen.

Damerne har efter 2 smalle nederlag i træk til Outlaws muligheden for at komme på ret kurs igen. Der er 4 hold, som kæmper om de to øverste pladser i den meget tætte pulje. Uafgjort eller en sejr vil bringe ÅFK på førstepladsen og samtidig give lidt afstand til forfølgerne. Det første møde mellem de to hold endte 1-1 i Frederikshavn, og Bulldogs har endnu ikke vundet på udebane, mens ÅFK er stærke på hjemmebane. Alt ialt må ÅFK udnævnes til favoritter i lørdagens kamp.

Skulle man have lyst til at varme tilskuermusklerne lidt op inden de to ÅFK-kampe er der træningskamp mellem ÅFS Jokers og Billund fra 2. division kl. 11.30 i Firma Sport.

Skriv et svar