Årets første nederlag til Outlaws

Knapt er spillerne hoppet over banden, og bolden givet op, før ÅFS kommer i overtal efter fejlagtig afstand fra en af Outlaws-spillerne. Der vises flot, tålmodigt og velspillet powerplay, der giver store chancer men desværre ikke mål. Samme billede tegner sig i endnu et powerplay efter knapt 6 mins spil, hvor powerplayformationen – trods pænt spil – heller ikke formår at få bolden ind bag en velspillende Anne Bruun i Outlaws-målet.

Første periode byder i øvrigt på fin floorball fra begge hold, men desværre tilfalder det eneste mål i perioden Outlaws efter af en lidt sjusket pasning og et par halvdårlige beslutninger fra ÅFS-pigerne i en ellers ufarlig opspilssituation. Bolden ender bag mål hos Annika Bengtsson, der kan sende den ind blandt venner og fjender i det lille felt, hvorefter den så kort efter hopper i mål. Scoringen noteres som selvmål i tiden 13.00.

ÅFS-pigerne starter fint ud i 2. periode, men efter 7 minutters spil får Outlaws’ Cecilia Di Nardo lidt for meget plads til at drive bolden frem ad banen, og det udnytter hun koldt og kynisk til at sende et trækskud sikkert helt op under overlæggeren. Perioden byder ikke på yderligere scoringer, og ÅFS-pigerne er således bagud 0-2 inden sidste periode.

I 3. periode forsøger ÅFS-pigerne at kæmpe sig frem til en reducerende scoring, men afslutningsniveauet er ikke godt nok til at passere Anne Bruun. Heller ikke et knapt så velspillet powerplay midt i perioden kaster nogen scoring af sig, og ÅFS er derfor tvunget til at stille sig længere frem på banen i jagten på scoringen. Dette resulterer i endnu en Outlaws-scoring, hvor en udækket Anne Sofie Kraghede foran ÅFS-målet kan sende en lang aflevering videre ind i netmaskerne.

Stadig bagud 0-3 med tre et halvt minut igen satser ÅFS alt, og piller målmanden ud til fordel for en ekstra markspiller. Dette resulterer i mål – men desværre i den forkerte ende… Kampen ender dermed 0-4, og ÅFS-pigerne må se Outlaws rykke forbi i tabellen.

Kampen gav i øvrigt debut til Emelie Iwanson. Velkomme, Emelie!

Kampfakta:
0.15: 2 min Outlaws – fejlagtig afstand
5.50: 2 min Outlaws – gentagne forseelser
13.00: 0-1 – selvmål
27.33: 0-2 – Cecilia Di Nardo uass.
49.03: 2 min Outlaws – hårdt spil
55.13: 0-3 – Anne Sofie Kraghede, ass. Maria Andersen
57.25: ÅFS timeout
58.34: 0-4 – Maria Andersen

Julen nærmer sig, men inden ÅFS-pigerne kan holde juleferie, venter to ligakampe mod hhv. TÅF og Esbjerg samt en meget vigtig pokalsemifinale mod AaB onsdag d. 4. december.

Skriv et svar