Årets sidste U13 stævne

Ved dagens stævne tog ÅFS imod Sønderborg Vikings og Skanderborg Killerbees.

Første kamp stod mellem ÅFS og Skanderborg. Hjemmeholdet havde det meste af spillet kampen igennem, men et effektivt Skanderborg angreb, med nogle gode skytter, og en super målmand, gjorde kampen meget spændende og den ender 3-3. ÅFS’ U13 hold havde lånt Jeppe fra U11 til dagens kamp. Jeppe var holdets hurtigste og mest løbestærke wing i dagens stævne. Han sluttede første kamp af med et mål scoret med et baghåndsskud på en bold i luften.

Anden kamp stod mellem ÅFS og Sønderborg. Desværre var Sønderborg ramt af en del afbud i sidste øjeblik, men havde alligevel valgt at tage afsted med 4 spillere. Vi valgte derfor at gå ned på 4 spillere pr. kæde, for at gøre kampen mere lige. Inden stævnet, havde U13 træneren informeret spillerne om, at dette stævne skulle bruges til at prøve nogle ting af frem mod landsstævnet. Dette blev især muligt i denne kamp, da Sønderborg ikke havde bredden på dagen, til at følge med de aktive spillere fra ÅFS. Vi fik spillet til at flyde, fik spillet bolden op hvor vi ville og fik stadig mulighed for, at man som enkelt spiller kunne være lidt egoistisk til tiderJ Hen imod slutningen af kampen, bliver en Sønderborg spiller skadet og holdet har derfor kun 3 spillere. Julie Perto hopper straks i en gul overtrækstrøje og kæmper nu mod sit eget hold. Rigtigt flot af Julie lige at hjælpe et modstanderhold, når nu det kun er et venskabsstævne. Kampen ender 11-3 til ÅFS, hvor Morten formår at score hele 7 gange. Derudover var der debut til Magnus, som også får scoret sit første mål som floorballspiller.

Efter ÅFS’ sidste kamp, skal Skanderborg og Sønderborg møde hinanden. 4 af ÅFS spillerne hopper i gule trøjer, for lige at få lidt ekstra kamp i benene og for at hjælpe vores venner fra Sønderborg. Denne kamp ender 4-4.

Alt i alt et rigtigt godt stævne.

Vi ser frem til lignende stævner til næste år og håber at møde nogle af holdene til Landsstævnet.

Skriv et svar