Århus-pigerne faldt med ære.

Damer, DM-kval.
ÅFS-Outlaws FFK Frederikshavn 1-4 (0-0,1-1,0-3).

Der var kanon-stemning hos i dametruppen inden kampen mod de regerende mestre fra Outlaws.
Klokken 10 diskede 2/3 af trænerteamet op med en lækker morgenbuffet og bortset fra den manglende kaffe var maden – og den efterfølgende gåtur – en perfekt optakt til kampen.
Ved hjælp af en smule indpisken fik vi også opvarmningen til at forløbe glimrende. Nu var det store spørgsmål om vores super-piger kunne følge med Outlaws.
De kunne de… I 2 perioder spillede ÅFS'erne det bedste damefloorball (vil jeg i hvert fald vove at påstå), der nogensinde er set i Århus Firma Sport. Outlaws-pigerne blev presset højt oppe på banen, og i forsvaret var der kanon-disciplin – markeringerne sad tæt.
Kampen var jævnbyrdig rent spillemæssigt, men der var chance-overvægt til ÅFS. Flere gange dansede bolden omkring Outlaws-målpigen og Mette Egeberg havde set et overligger-skud inde. Men øv, de små marginaler.
I stedet var Outlaws foran med 1-0, da Stine Chabert med et “dreje-skud” endelig fik hul på mål-bylden. 1-1 – og stor jubel hos det fremragende, suveræne og trofaste publikum, der igen bakkede suverænt op.
Efter to fantastiske perioder faldt det hele desværre i 3. To hurtige Outlaws-mål gjorde, at ÅFS knækkede og aldrig fandt den samme gejst igen. Heller ikke to overtals-situationer fik vi udnyttet. Kampen fusede ud, og Outlaws fik lov at score en enkelt gang mere til slutresultatet 1-4.
Ærgerligt, for vi følte virkelig, at vi havde fortjent bedre på baggrund af de to første perioder. Men sådan skulle det ikke være, og så var sæsonen pludselig slut.
Efter kampen var der bred enighed om, at det var i forrige kamp mod Bulldogs, at vi skulle have haft mindst uafgjort, hvilket ville have rakt til en plads i slutspillet. Det var dér, kampen blev tabt på gulvet, og ikke mod det langt bedre Outlaws-mandskab.
En god kamp til at afslutte sæsonen på, men alligevel trist, at vi ikke røg med til DM – vi følte, at vi var gode nok til det.

Skriv et svar