Årsmøde & egnsmesterskab II

Lørdag d. 30/5 kl. 12-?? er det igen tid til årsmødet og det traditionsrige egnsmesterskab. På årsmødet diskuteres året der er gået, der aflægges beretning og regnskabet præsenteres. Samtidig er det én af dine bedste muligheder for at påvirke klubbens udvikling fremadrettet og i år skal der tillige vælges ny formand. Evt. spørgsmål eller forslag til årsmødet rettes til Lars Erik Bartels.
Efterfølgende afholdes egnsmesterskabet. På tværs af hold og køn inddeles klubbens spillere efter fødeegn og der spilles mini-floorball indtil en samlet vinder er fundet. Vil Esbjerg igen-igen blive snydt, vil Sønderjyske stjæle nok et mesterskab eller formår Palæstina for første gang at hjemføre mesterskabet til Mellemøsten? Vel mødt – alle medlemmer er velkomne.

Program

12-14.30: Årsmøde
14.30-15.00: Frokost og omklædning.
15-18.30: Egnsmesterskab
19.00-??: Afslutningsfest.

Til afslutningsfest griller vi og drikker MBC-rester til uhyggeligt rimelige priser. Vi sørger for grill, salat og flütes, kødet medbringer du selv. Af hensyn til indkøb ønskes tilmelding til Lars Erik Bartels på lebartels@gmail.com senest onsdag d. 28/5. På tilmeldingen angives hjemstavn;-)

Skriv et svar