Ærgeligt pointtab til Liga-herrerne

Med 1 point for 7 kampe og 4 point op til slutspilspladsen var målet klart for lørdagens UMBRO-liga kamp. Sejr mod sidste sæsons DM-vindere fra Outlaws. Seneste kamp havde vist, at de to hold var meget lige, så der var lagt op til en spændende match.

Kampen begyndte med Outlaws i teten. Nok engang syntes ÅFS ikke helt klar fra start og nordjyderne vandt flest nærkampe og havde et par pæne chancer. Efter 5.44 kostede det på tavlen første gang da 2. kæden tog en gevaldig blunder ved et frislag. 1-0 til Outlaws ved Dennis Conradsen. I det efterfølgende skifte kostede skidt forsvarsspil nok engang da Anders Graa i tiden 7.04 på en uforstyrret solotur kunne gøre det til 2-0.
Om det var Outlaws, der herefter gik ned i gear eller ÅFS der vågnede op skal være usagt. Ihvertfald stod der fra dette øjeblik og kampen ud stort set ÅFS på ALT. Nærkampene blev vundet og såvel opspil som angrebskombinationer flød med en lethed som det ikke er set tidligere i sæsonen. Flere pæne ÅFS-chancer førte desværre ikke mål med sig og perioden endte 2-0 til Outlaws.

2. periode begyndte med ÅFS-dominans. Periode-pausen benyttede træner Jesper Bertelsen til at sætte sig selv på banen, en disposition der hurtigt gav bonus da Jesper brød et Outlaws-angreb og i en hurtig kontra på smuk vis assisterede Anders Jensen til reducering 1-2. ÅFS var med igen og havde herefter flere store chancer, blandt andet en mega-dobbeltchance med få sekunder igen af 2. periode men Kasper Østergaard i Outlaws-målet havde desværre valgt netop denne lørdag til en af sine bedre kampe.

I 3. periode var der dømt rent skyde-telt. Særligt 1. kæden satte et enormt pres på Outlaws, og kampen lignede i perioder et stort ÅFS overtal hvor blandt andet Martin Lind gang på gang blev spillet op til skud og ved flere lejligheder måtte Outlaws have stolperne til hjælp på disse giftige skud fra distancen. 2. kæden satsede i stedet på at opsnappe fejl-pasninger fra de meget usikre Outlaws backer. Efter 10.08 opsnappede Lars Skytte en sådan dårlig pasning og efter et par hurtige kombinationer blev Laust Jørgensen spillet fri til skud, og han kunne fuldt fortjent gøre det til 2-2. Kampen ud forsatte bombardetmentet og ÅFS var klart tættest på sejren. Desværre endte kampen med point-tyveri og 2-2.

Med en sådan overvægt i spil og chancer var det selvfølgelig enormt skuffende at der ikke kom 2 point på kontoen. Alligevel var der mange gode takter som forhåbentlig kan videreføres til de næste kampe. Søndag venter en svær hjemmekamp mod Frederikshavn Bulldogs. Heldigvis kan det kun blive bedre end sidst de to hold mødtes hvor ÅFS tabte med 14-4.

Skriv et svar