Ærgeligt pokalnederlag til ÅFS

Lørdag var ÅFS nok et udebanesmut til Frederikshavn, denne gang for at spille pokal-kvartfinale imod FCO. Efter en begivenhedsrig køretur hvor både Sussi og Leo og HA havde vinket til ÅFS-karavanen kom kampen godt i gang.

Outlaws spillede afventende mens ÅFS forsøgte at sætte sig på spillet. FCO fik først udbytte af deres taktik da de opsnappede en løs bold og løb en hurtig kontra. Samtidig havde ÅFS-pasningerne det svært pga. utallige slag som denne dag desværre ikke blev straffet med udvisninger. Derudover blev mange store chancer misbrugt eller reddet af Outlaws-keeperen og ÅFS var således bagud 1-0 efter 1. periode.

I 2. periode kunne FCO nok engang profitere på en ÅFS-fejl og kom foran 2-0. Outlaws satte sig efterfølgende på kampen, og ÅFS havde meget svært ved at spille sig frem til chancer. Kun en velspillende Anette forhindrede nordjyderne i at udbygge føringen. Kampen tog heldigvis en vending da Sanne Liltorp på oplæg fra Henriette Pasgaard Bertelsen gjorde det til 2-1.

I 3. periode dominerede ÅFS spillet mens FCO var lynende giftige på kontra. ÅFS havde samtidig svært ved at spille sig frem til de afgørende muligheder og når de opstod, blev de misbrugt. FCO kom trods ÅFS-pres foran 3-1 med 1.30 igen og kampen synes tabt inden Marie Louise Tøttrup via en solotur gjorde det til 3-2. På trods af et par gode muligheder det sidste minut udeblev udligningen og en flok skuffede ÅFS'ere kunne trods alt se tilbage på en godkendt indsats hvor større skarphed foran mål havde givet ÅFS-sejr.

ÅFS kunne også glæde sig over at holdet for første gang i sæsonen var klar fra første fløjt og, at Anette Kjeldgaard med fint spil synes at have fundet VM-formen. (Hjemturen blev også særdeles begivenhedsrig da nok en flok kendisser vinkede til ÅFS-karavanen. Denne gang var der tale om Anders Brøns og Morten “Røde” Jakobsen som uddelte fingerkys – det hjalp naturligvis på humøret!)

Skriv et svar