Ærgerligt farvel til 2.pladsen

ÅFS kom godt fra start og havde i de første 5 minutter flere gode muligheder mens defensiven stod fornuftigt. Den sidste tænding i nærkampene manglede dog, og efterhånden overtog Outlaws styringen med kampen. Efter 1.periode stod det 2-0 og drømmen og sejr var langt væk.

I 2.periode var det en helt anden gejst, der prægede hjemmeholdet. Presset fungerede, returløbene var stærke og forsvaret stod kompakt. Samtidig havde Cindy Knudsen flere klasseredninger de gange Outlaws kombinerede sig igennem. Angrebsmæssigt havde ÅFS til gengæld problemer med at skabe store chancer. Kun 3-4 gange i løbet af perioden bød chancen sig og enten tog en storspillende Anne Bruun fra eller også overplacerede ÅFS afslutningerne.

3.periode blev hjemmeholdets bedste. Al forsigtighed blev kastet over bord, og det lykkedes i lange perioder at holde et tungt tryk på Outlawsforsvaret. Samtidig bød mange og store kontramuligheder sig til, de få gange Outlaws bevægede sig frem på banen. Men stolpe, førnævnte Bruun og overplacerede afslutninger forhindrede ÅFS i at komme på tavlen. Med godt 5½ minut igen kom ÅFS i powerplay og uden keeper kom chancen hurtigt, og Maria Helander (ass. Østerhaug) satte et slagskud i nettet. Kun sekunder efter faceoff var ÅFS igen tæt på, men en stor chance blev misbrugt, og i stedet kunne Karen Vester med sit 3.mål gøre det til 3-1. Igen spillede ÅFS uden keeper og Stine Lausten scorede med to minutter igen til 3-2 (ass. Thörnqvist).  Desværre løb ÅFS ind i en dum 2 minutter for protester med 1 minut igen, alt blev satset frem, og Outlaws scorede den sidste i tomt mål til 4-2.

Nok engang tabte ÅFS en tæt topkamp og en godt frustreret ÅFS-træner hvæsede opgivende efter kampen ”Lort”. Faktum var det dog, at ÅFS leverede en superindsats de sidste to perioder hvor forsvars- og angrebsspil hang godt sammen og blev kombineret med godt målmandsspil af både Cindy og Rytter. Mange bød sig til, men især Anne VP, Maria Helander og Helle Andersen viste, at de nærmede sig storformen, hvilket lover godt for slutspillet. Til det siger Bartels: ”Vi glæder os. Man siger at held og modgang udligner sig over en sæson. Hvis det er rigtigt glæder vi os til en nem finalesejr d. 21.april;)”.

Skriv et svar