Ærgerligt nederlag for eliteherrerne.

Lørdag d. 5/10 tog ÅFS Floorball imod Brønderslev Hot Shots. Der var lagt op til en spændende og lige kamp, mellem to hold, der matcher hinanden fint. Spændende og jævnbyrdigt blev det.

Allerede fra start var der gang i løjerne, da hjemmeholdets Michael Buch fik 2 minutters udvisning for hårdt spil. Det udnyttede Brønderslev til at bringe sig på 1-0 i det efterfølgende powerplay.

Resten af perioden spillede ÅFS til tider ganske flot angrebsspil, men forsvaret var derimod rystende usikkert, og viljen til at fighte totalt væk. En timeout efter bare seks minutters spil hjalp lidt på det, og planen var så, at man i pausen kunne få lidt bedre styr på spillet.

Men inden da havde Brønderslev straffet nogle dumme driblinger af en ÅFS-spiller foran eget mål og stillingen før anden periode var derfor 0-2.

Holdet blev derfor toppet til kun to kæder, men den øgede koncentration og fightervilje var åbenbart glemt i
omklædningsrummet. I hvert fald skulle der kun gå få minutter inden måltavlen viste 0-3.

Men så var det at århusianerne var ved at vågne op. Pludselig kørte spillet rigtig godt, og selv forsvarspligterne blev også taget seriøst. Det bragte derfor også håbet tilbage for ÅFS, at Nicolai Skjøtt reducerede til 1-3 midt i perioden. Knap fem minutter efter var det Lars Skyttes tur til at finde netmaskerne
til 2-3. Minuttet efter kunne storebror Mads Skytte udligne til 3-3.

Så var glæden og optimismen tilbage og troen på sejr fast plantet på udskiftningsbænken. Men det varede kort. Bedst som man regnede med, at kampen var vendt slog Brønderslev igen på det efterfølgende angreb, og ÅFS var atter bagud.

Som om det ikke var nok, scorede nordjyderne endnu en gang inden pausen, så efter anden periode var man lige vidt, på trods af godt spil og flot fight.

Tredje periode blev et langt pres mod Brønderslevs mål. Allerede efter godt et minut var der reduceret til 4-5 ved Anders Brøns, men længere kom man ikke. Bolden ville bare ikke ind.

Så nu kan man atter i ÅFS sidde og ærgre sig en uges tid over dumme tabte point. Men heldigvis byder muligheden sig atter for en sejr, når AaB gæster Århus Firmasport på lørdag kl. 15.00.

Skriv et svar