ÅFK 1 damer

Ærgerligt nederlag i overtiden

Tæt kamp gav sejr til Blackhawks i overtid. Allerede 10 minutter inde i 2. periode i kampen stod det 3-3. Liena havde lavet et mål og Gis havde lavet to. Frederikhavns Blackhawks hade fuldt hold og ÅFK spillede med fem spiller mindre, og af dem tre skadet.

I anden periode bliver ÅFK ved med at sætte press på Frederikshavn, samt at Frederikshavn ikke har hat skud på nogle minutter. Begge hold spiller godt og det er mange skud på mål. Frederikshavn kommer i nogle gode kontra.

Det bliver udvisning 2 min for ÅFK grundet af det er for mange spiller på banen. Powerplay bliver spillet af Thaarup, Nico, Perto, Helena Kvist og Stinne. Stærk innsads. Frederikshavn holder bolden og trækker tiden.

Etter nogen minutter laver Nico mål efter en flot sidledspass fra Gis. Stillingen bliver 4-4, men det sidste målet fra Frederikshavn er desværre selvmål af ÅFK.

Den spændendes kampen fortsætter og Sofie laver et mål og det står 5-4 til ÅFK. Pigerne fra Aarhus laver et godt arbejd med at dække skud og fjerne bolden hurtigt fra mål. Fire minutter tillbage af kampen, det bliver 5-5. Frederikshavn kommer med en hurtig comeback, 2-1 er det ikke så meget at gøre noget ved. Timeout 3. periode og klokken står på 17.58. Kampen går igang igen og Thaarup scorer for ÅFK, 6-5 og det ser ut som en sejer for Aarhus. Lige rundt hjørnet før sejer så scorer Frederikshavn tre sekunder før kampen er færdig og det står så 6-6 og det betyder, at det bliver forlænget.

I forlænget bliver det desværre forlust for ÅFK. Det her var en meget spændende kamp med meget intensitet og hurtige spillere. Meget puls og uventede vendninger fra begge holdene. ÅFK spillede med Gis og Helena Kvist som ikke har spillet med holdet på en stykke tid, sammen gjorde de en glimrende insads som desværre endte med tab, men de kan stadig væk gå fra kampen med oprejst pande, og en sult for sejr i fremtiden.

Kampens spiller blev Gis, som gjorde en meget god insads på holdet i tirsdags både i det defensive og offensive spil.

Point:

Gis: 2+1
Thaarup: 1+0
Liena: 1+0
Sofie: 1+0
Perto: 0+2
Helena K: 0+1
Cecilie: 0+1

Kampens spiller: Gis