Ærgerligt nederlag til ÅFS3.

Det kan kun betegnes som et ærgerligt nederlag, da ÅFS3 tabte 7-3 til Team Århus 3 i lørdagens sene kamp. Tilskuertallet faldt drastisk efter en spændende kamp mellem de to klubbers førstehold, men omkring 30 trofaste fans kunne se, at ÅFS 3 løb ind i et bittert nederlag til lokalrivalerne.
ÅFS 3 kom ellers bedst fra start i første periode. Det blev både til 1-0 og 2-1, inden Team Århus fik udlignet til stillingen 2-2 kort før slutningen af perioden. De to hold var jævnbyrdige, men ÅFS 3 havde det meste af spillet da Team Århus spillede på kontra i første periode.
ÅFS3 var klar over, at anden periode ville blive svær, men alligevel blev holdet fanget på det forkerte ben. Allerede efter et par minutter fik modstanderne scoret til 3-2 og 4-2, inden der kom lidt ro over spillet, og ÅFS 3 fik lukket bedre af i forsvaret. Selv om angrebet også kom bedre i gang, lykkedes det på trods af nogle store chancer ikke at score. ÅFS 3 kom aldrig rigtig ind anden periode, og Team Århus scorede til både 5-2 og 6-2.
Der blev rettet en del op på spillet i tredje periode, som endte 1-1. Her kæmpede hjemmeholdet godt, og det var sammen med første periode med til at give indtrykket af, at Team Århus ikke spiller for spiller var bedre end ÅFS 3, men havde en bedre vilje og et bedre sammenspil på dagen, og det var det, der afgjorde kampen.
ÅFS 3 ser nu frem mod lørdagens kamp i Vissenbjerg, hvor det er muligt at hente to point.

Skriv et svar