Ærgerligt pointtab til ÅFS1

Lørdag havde ÅFS besøg fra det sydvestligste Danmark da Esbjerg var på besøg. Normalt spiller de to hold spændende og lige kampe men eftersom udeholdet var blevet kraftigt forstærket i vinterpausen og hjemmeholdet havde afbud fra ikke færre end 7 stamspillere, deriblandt begge holdets keepere var forhåbningerne om point til ÅFS ikke store.

ÅFS begyndte dog overraskende nok kampen bedst. Begge hold spillede afventende men skarpe på kontra formåede ÅFS at komme frem til et par store chancer i 1.periode. Esbjerg havde en del skud udefra men målmand Skjernings stærke gribehænder formåede gang på gang at pille modet fra Esbjerg-skytterne. Samme Skjerning var også involveret i 1.periodes eneste anden dramatiske situation da han blev klappet to gange over fingrene sekunder efter han havde sikret sig bolden. I frustration skubbede han Esbjerg-spilleren i ryggen. Begge spillere burde nok have haft en 5 min. udvisning men dommerne gav i stedet en kraftig henstilling.

Fra 2.periodes start kom Esbjerg længere frem på banen. De pressede hjemmeholdet overalt på banen og fik hurtigt presset en ÅFS-back til en uheldig pasning og kunne nemt passere den dygtige ÅFS keeper til 1-0. ÅFS svarede dog øjeblikkeligt igen da Brøns-Bertelsen-Vangkilde på en flot kontra kunne gøre det til 1-1. Kort efter kom hjemmeholdet foran 2-1 da et frislag fra Magnus Møberg blev rettet af foran mål og snød Esbjerg-keeperen. Perioden ud sad Esbjerg på spillet men formåede aldrig for alvor at true ÅFS som til gengæld i den anden ende brændte stribevis af store kontra-tilbud.

I 3.periode overlod ÅFS igen spillet til Esbjerg. Esbjergenserne havde ovenud svært ved at komme frem til oplagte målchancer og gang på gang plukkede Skjerning skuddene udefra. I den anden ende levede ÅFS på modstandernes fejl og kontraløb. Brøns-Bertelsen-Vangkilde var yderst giftige men formåede ikke at omsætte tomt mål til mål på tavlen. Det kunne William til gengæld da han via køkkenvejen hamrede den stakkels lille plastikbold i nettet. 3-1, tiden gik og med 6 minutter igen var der intet der tydede på at ÅFS havde tænkt sig at sætte det over styr. Esbjerg ville det anderledes og med en god finish kom de på 3-3, sidste mål scoret med 2½ minut igen. De sidste minutter forløb med chancer i begge ender men uden scoring.

Kampen endte således 3-3. Det havde hjemmeholdet nok gerne solgt den for inden kampen men som kampen forløb var det naturligvis dybt utilfredsstillende at se Esbjerg komme igen. Dagens bedste ÅFS’er var Skjerning men også Sven og Markus var suveræne i defensiven. Fremad banen var Brøns-Bertelsen-Vangkilde giftige men den sidste afslutning savnede snært, en snært der skal findes inden søndag hvor Aab’s skalp er målet.

Skriv et svar