Alle 3 hold er klar til kamp lørdag.

Lørdag er der fuldt program i Århus Firma Sport Idrætscenter.
Kl. 14.00 ÅFS (dame) – Esbjerg
Kl. 16.00 ÅFS (2. herre) – Billund
Kl. 18.00 ÅFS (1. herre) – Herning

(For de håndboldinteresserede, så har Firma Sporten et fjernsyn. Hvis man sidder rigtigt kan man se floorball samtidig 🙂
ÅFS' sponsor Dinsport vil være stede med en stand, hvor alskens sportsudstyr kan beses og bestilles.
Vel mødt!

3 tophold.
Trods et par ridser i lakken til 1. holdet er det stadig 3 tophold, der spiller. 2. holdet fører suverænt 2. division med 7 sejre ud af 7 mulige.
1. holdet har som det eneste hold i klubben tabt en kamp og spillet 2 uafgjorte. Men det ændrer ikke ved, at holdet stadig ligger nr. 1 i 1. division.
Dameholdet ligger pt. på en 2. plads med 6 sejre ud af 6 mulige, 2 point efter Odense og med en bedre målscore. Samtidig har Odense spillet 2 kampe mere.
Så der skulle være rig mulighed for, at der igen kan stå ÅFS øverst i tabellen på alle 3 divisioner.

Fra dameholdets træner Jeppe Hansen har vi fået følgende kommentar:
Spilleglæde og gejst på dameholdet.
Lørdagens kamp mod Esbjerg Sharks skulle gerne blive kulminationen på 2 måneders kanontræning fra pigerne. Efter jul har der på holdet vist sig en spilleglæde og en gejst, som ikke er set tidligere. Det har resulteret i 3 virkelig onde kæder, der leverer topunderholdning og floorball i verdensklasse!

Sidst de to hold mødtes, trak ÅFS-pigerne sig ud af den kamp med en flot 7-1 sejr, der blev grundlagt i 2. periode som pigerne vandt 5-1. Esbjerg er et defensivt hold, og det vil kræve at pigerne finder deres bedste pasningsspil frem for at få åbnet for Esbjergkassen. Held og lykke piger – God kamp.

1. holdets træner William Ehmsen om lørdagens kamp mod Herning:
1. holdet i stærkeste opstilling.
Efter et par skuffende resultater er der nu klare krav til førsteholdet om et bedre resultat mod Herning som gæster ÅFS på lørdag. Holdet skal bevise, at det er bedre end præstationen i de sidste to kampe tyder på. Ved de sidste to træninger har der været en god, optimistisk stemning og mange rigtig gode spillemæssige takter. Holdet stiller i stærkest mulige opstilling, hvis man ser bort fra Lars Elgaard, der er taget på legetøjsmesse i Tyskland (verdens største…).
Mens Lars leger med tyskerne må 1. holdet nøjes med Herning, der traditionelt er et af 1. divisions bedste hold, men i år ikke helt har haft den vanlige succes. Sidste weekend indkasserede holdet et 6-1 nederlag på hjemmebane mod Esbjerg 2, så det er også et hold, der skal ud og markere sig.
ÅFS stiller med 3 kæder, som med garanti er supertændte og opsatte på at underholde publikum, så kom glad til en kamp, der helt sikkert bliver underholdende.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra 2. holdets træner, så vi gætter:
Sejr er et krav.
2. holdet går helt klart efter sejren i kampen mod Billund. I modsætning til 1. holdet er 2. holdsspillerne jo ubesejrede, og sådan skulle det gerne blive ved med at være. Men det kræver disciplin og fight mod Billund, som netop har fået sin første rigtige sejr i turneringen ved på hjemmebane at vinde 3-2 over Esbjerg.

Skriv et svar