Alle ungdomstrænerne fortsætter næste år

Trænerkabalen er så småt ved at gå op, og Århus Floorball Klub TST kan langsomt løfte sløret for næste sæsons trænere. På ungdomssiden har alle otte trænere takket ja til at fortsætte endnu en sæson. Det er noget, der vækker glæde i ungdomsudvalget og i bestyrelsen.

– På “Små Blå Fødder” er det dejligt, at både Lars Erik og Astrid har takket ja til at fortsætte. Det er her, at fremtidens ÅFK’ere skabes, og hvor de små floorballspilleres glæde for sporten begynder gennem leg og sjov. Holdet var en stor succes sidste år og var godt besøgt, så det håber vi fortsætter næste år også. Her skal de største også i højere grad ud og deltage i stævner, så det bliver rigtig godt, fortæller Morten Frederiksen, formand i ÅFK.

Også på U11 holdet fortsætter sidste års trænere Thomas Kvist og Bolette Bøving for den kommende sæson.

– Bolette var med fra starten af sidste sæson, mens Thomas kom ind i løbet af efteråret, da holdets øvrige træner stoppede. Fra start viste de to at være et godt makkerpar, og derfor var der ingen tvivl om, at de selvfølgelig skulle have muligheden for at fortsætte en sæson endnu. Det sagde de begge to heldigvis ja tak til. Holdet har dog været godt fyldt op i år med omkring 20 børn i alderen 9-11 år, så derfor har ungdomsudvalget og ungdomstrænerne arbejdet på en løsning, hvor U13-trænerne hjælper til fra tid til anden. Det er dejligt, at vi kan hjælpe hinanden på den måde, forklarer Morten.

De fire trænere på U13 Flex-holdet – Nicklas Perto, Andreas Bendixen, Lukas Lind og Magnus Gyhrs – har vist sig som en god cocktail, og derfor er det glædeligt, at de også fortsætter en sæson endnu.

– De fire har virkelig formået at gøre et godt stykke arbejde. De supplerer hinanden rigtig godt og er lykkedes med at finde en god balance i arbejdsopgaverne. Derudover er det Andreas’ fjerde sæson, Nicklas’ tredje, Lukas’ tredje og Magnus’ anden. Det er i høj grad med til at skabe kontinuitet samt tryghed på ungdomsholdene, så flere og flere af spillerne tør tage springene op gennem holdene. Samtidig har ÅFK tilmeldt sig U15 mellembaneprojektet næste sæson, og her kommer de fire trænere i høj grad til at spille en vigtig rolle, tilføjer Morten afslutningsvis.

U13 starter op med træning fra uge 34, mens U11 starter fra uge 35. Se holdenes træningstider her. Små Blå Fødders første træning er lørdag den 14. september fra klokken 09.30 – 10.25.