Aller guten Dinge sind vier!

Sæsonens kampe mod AaB har indtil videre endt med point til AaB. I 3 tætspillede kampe i både grundspil og pokalrunden har ÅFK damer måtte forlade banen uden point.

Trods to kampe, som begge endte 2-1 til AaB, var forventningerne og gejsten høj, da ÅFK mødte AaB den 5. januar på udebane. Første perioden blev velspillet, forsvaret fungerede godt, og ÅFK viste godt angrebsspil. Perioden endte dog uden mål for begge hold.

Det skulle ændre sig i anden periode, men desværre kunne ÅFK damerne ikke formå at spille sig frem til chancer. Hektisk spil med bolden og et vaklende ÅFK forsvar medførte, at AaB kunne sætte bolden køligt ind i netmaskerne, og perioden gik spillemæsigt helt klart til AaB med 2-0.

Men ÅFK damerne giver sig ikke bare sådan.Et højt pres og hurtigt angrebsspil i 3. periode skulle udfordre og bryde Aab’s opspil. Det blev dog uden success på ÅFK siden af måltavlen. Med en sidste AaB scoring endte kampen med 3-0.

ÅFS er klar til en revanche, og byder AaB damer velkommen på den blå bane på lørdag, 19.01.2012 kl. 15.30. Der garanteres en meget spændende kamp, og en masse tilskuere er mere end ønsket!

Skriv et svar