Andetholdet startede sæsonen med succes.

ÅFS Floorball – Bjerre 2000 (2. division), 4-0 (0-0,2-0,2-0).

Målscorere for ÅFS: Nicolaj Borg,Karsten Kristensen,Martin Steffensen & Peter Hassing.
En halv time før kampstarten kunne man se 16 spændte unge mænd og en træner stå med hovedet i en kasse med nyt tøj. Og det var ikke kun spilletøjet der var nyt: Det var også en masse nye debutanter, der stillede op med erfarne Peter Hassing som holdkaptajn, mens Martin Ingemann styrede tropperne fra bænken.

Modstanderne var også nye. Bjerre 2000 debuterede i Danmarksturneringen og 1. periode viste tydeligt, at både de og vi var uvante med situationen. Det førte til mange tekniske fejl især i starten af perioden og brændte chancer. Perioden endte 0-0, men humøret var fortsat højt.

I anden periode blev spillet bedre og udskiftningerne mellem de 3 kæder kom også til at fungere bedre. Efter 33 minutters spil gav det bonus, da Nicolaj Borg scorede til 1:0, men dommerne valgte at notere Karsten Kristensen for målet og Dion Bach for assistenten. Kort før 2. periode sluttede, valgte Karsten Kristensen uassisteret at vise, at han faktisk godt kunne score mål og således gik ÅFS 2 til pausen med 2:0.

Bjerre var ved at være trætte i 3. periode og allerede efter 2½ minut gjorde Martin Steffensen på assist af Kim Albertsen stillingen til 3:0.
Bjerre havde nogle få chancer, men Nicolaj Hedelund holdt buret rent og 2 minutter før slufløjtet scorede Peter Hassing til resultatet 4:0 på assist af Nicolaj Borg.

Træner Martin Ingemann kunne efter kampen stolt berette, at det var første gang han havde deltaget i en kamp, hvor nullet blev holdt. Der var i det hele taget grund til optimisme på et hold med så mange talenter.

Som malurt i bæret bør vel retfærdigvis nævnes, at vi undervejs blev straffet for urent spil et par gange og de udmærkede dommere gav os 4 udvisninger á 2 minutter til: Dion Bach, Frederik Madsen, Peter Hassing og Nikolaj Rønnow.

Næste udfordring er på udebane mod Odense FC 2 d. 6. oktober 2001 og med den kampiver ÅFS2 viste i debutkampen kan man kun glæde sig til Odense-turen.

Skriv et svar