Atter en tæt kamp mod Blackhawks endte med nederlag.

Det var tydeligvis 2 hold med respekt for hinanden, der lagde fra land. Spillet var afventende og meget lidt chancebetonet. ÅFK flyttede bolden tålmodigt rundt, men udfordrede i starten for lidt. Det blev til afslutninger hist og her, men begge hold havde svært ved at komme frem til de helt store, åbne chancer. Perioden lakkede derfor mod enden, inden ÅFK kunne bringe sig i spidsen, da Tina Quist lagde en bold på mål, som Thea Ehmsen fulgte op på og satte i nettet.

I 2. periode blev der lukket lidt mere op for sluserne, og allerede efter kort tid kunne Blackhawks – desværre – udligne ÅFK føringen efter en flot dribletur. ÅFK havde chancer nok til atter at bringe sig foran med bolden hoppende og dansende på stregen. I stedet løb Blackhawks en kontra, som de kynisk udnyttede. Herefter sejlede ÅFK defensiven en smule og oveni kom en undertalssituation. Holdet fik imidlertid reddet stormen af på hårdt arbejde og godt målmandsspil af Anne Bruun. Efterfølgende var det ÅFK’s tur til at spille i overtal uden at det dog gav noget til måltavlen, og perioden endte med en 1-2 føring til Blackhawks.

Kampen var fortsat helt åben og i 3. periode satte ÅFK sig fra starten på spillet med god bevægelighed og variation i spillet. Det gav pote efter knap 5 minutter, da et flot, langt angreb endte med en pasning fra Mia Østerhaug Linde til Mette Faurholt, der trak bolden i mål fra distancen. ÅFK lod til at være ovenpå, og dominerede fortsat. Godt spil i et overtal kastede desværre ikke noget af sig, og så tog Blackhawks teten midt i perioden, da de erobrede en bold bag ÅFK målet og bang: 2-3! Med knap 10 minutter igen var der tid nok, og ÅFK bevarede da også ro og tålmodighed, men for alvor farligt blev det ikke. Trods en mand i undertal til sidst i perioden forsøgte ÅFK at lægge et højt pres, men resultatet stod ved magt: atter et 1-måls nederlag til Blackhawks, der dermed for alvor ser ud til være stukket af i toppen af ligaen.

Kampens spiller: Anne Bruun

Point og straf:
Thea Ehmsen: 1+0
Mette Faurholt: 1+0, 2 min.
Mia Østerhaug Linde: 0+1
Jasmin Damm: 2 min.

Skriv et svar