Atter nederlag til 1. dame

ÅFS’ 1. damer har efterhånden spillet en del kampe mod Outlaws damer denne sæson – alle gange med en komfortabel sejr til frederikshavnerne til følge. Derfor ville holdet gerne vise lidt mere tænder i det første opgør på hjemmebane.

ÅFS kom også ganske godt fra start og havde inden for de første par minutter to rigtig gode chancer, som desværre ikke blev udnyttet. I stedet var det Outlaws, der med 2 hurtige scoringer bragte sig foran i kampens start. Det blev også til 0-3 i en periode, hvor ÅFS i store dele af perioden var udspillet.

2. periode forløb lidt bedre – set med ÅFS øjne. Godt nok bragte gæsterne sig foran med 0-4 allerede efter 9 sekunders spil, men resten af perioden holdte ÅFS stand. Holdet fik lidt mere gang i spillet og havde også et par gode chancer.

Hul på bylden kom der dog først i 3. periode, da Henriette Pasgaard fik en friløber, serveret af Helle Andersen, og udnyttede chancen på fornemste vis. Det blev desværre ikke til mere fra hjemmeholdets side, og i stedet fik Outlaws scoret endnu 3 gange til slutresultatet 1-7.

ÅFS spillede betydeligt bedre end sidste kamp mod Sunds, men der var fortsat for mange personlige fejl. Derfor blev sejren også unødvendig stor.

Skriv et svar