Bank til 1. damerne

ÅFS’ 1. Damer tog søndag imod Outlaws. Efter et acceptabelt resultat mod Bulldogs gik pigerne til kamp med ambitioner om at give DM mestrene kamp til stregen. Det skulle desværre ikke være denne gang.

Dagens taktik var at presse Outlaws’ smalle trup, da holdet i år har den fordel at kunne stille med 3 fulde kæder til kamp. At drage nytte af denne fordel kræver dog at pigerne får presset til at fungere, hvilket ikke var tilfældet i første periode af dagens kamp. 1. periode endte 0-4, hvor Outlaws fik udnyttet deres traditionelle tværpasningsspil.

2. periode fortsatte i samme stil, da ÅFS ikke formåede at rette op på de fejl der blev begået i første periode. Til gengæld fik Mette Milling holdet på måltavlen, da hun viste, at hun ikke så sig tilfreds med at starte ude. Med et hårdt baghåndsskud i luften fik hun sat endnu et point på kontoen.

Endelig så det i 3. periode ud til, at ÅFS’ damer glemte at Outlaws er DM mestre, og de begyndte at spille det floorball, de tidligere har bevist, at de kan. Dette viste sig dog også at virke, og perioden endte 0-0.

ÅFS – Outlaws: 1-7 (0-4), (1-3), (0-0)

Mette Milling 1+0
Marie Louise Tøttrup 0+1

Skriv et svar