Bittert, bittert, bittert nederlag til 2.herrer

Mens Danmark muntrede sig mod Spanien i håndbold-EM, var 13 ÅFS'ere i kamp mod TÅF2. To gange tidligere på sæsonen havde TÅF trukket sig sejrrigt ud af lokal-opgørerne og dette skulle ikke ske igen?!

ÅFS2 begyndte kampen meget usikkert. TÅF spillede sig hurtigt frem til 2 mega-chancer, men en velspillende Morten Didriksen afværgede i begge tilfælde. Herefter stod der ÅFS på alt. Først scorede Kim Søvsø Pedersen (Jeps, lillebror til berømte)(ass. Anders Loven) og siden gjorde Anders Vangkilde det til 2-0 (ass. Kim Søvsø). Perioden endte 2-0 hvilket var et par mål for lidt.

I anden periode kom ÅFS på 3-0 ved Nils Boisen(Kim Søvsø) hvilket fik TÅF til at lægge et højt pres. Det gav hurtigt pote da et frislag prellede af på overliggeren men alligevel – til de flestes forbløffelse – blev dømt inde. Blot 4 min senere havde TÅF pludselig udlignet til 3-3. En stilling der holdt perioden ud.

I 3.periode fortsatte ÅFS dominansen, men to gange løb TÅF kontra og kom foran 5-3. ÅFS forsatte dog med at trykke og kunne med 10 min igen reducere til 5-4 ved Henri Jantunen. Resten af perioden blev der fightet for det ene point, og mange gange var ÅFS besnærende tæt på udligning. Desværre udeblev scoringen, og et monster-ufortjent resultat var en realitet.

Nok engang demonstrerede ÅFS'erne dog at den spillemæssige udvikling i sæsonen har været enorm. Tilbage er desværre kun 3 kampe til at hente point.

Skriv et svar