Blandet dansk åbning på Polish Open

Det danske damelandshold deltager i denne weekend i Polish Open som forsvarende mestre. Holdet forlod Danmark onsdag aften og ankom til Polen tidligt torsdag morgen. I går skulle holdet have spillet imod Letland som desværre måtte melde afbud til turneringen angiveligt pga. økonomiske problemer i forbundet. Meget ærgerlig åbning og mon ikke især Bulldogs-pigerne gerne havde set letterne lidt an inden EC i Frederikshavn? Det blev i stedet til en let omgang træning.

Tidligt (8.00!) fredag morgen skulle landsholdet så i kamp for første gang. Modstanderen var Holland og Danmark var på papiret favoritter. Det blev da også til en sejr på 10-5, Sandie Bagge og Line Lauridsen (Rødovre) blev angiveligt begge noteret for 3 scoringer, mens Di Nardo (Bulldogs), Bengtsson (Outlaws) og Nielsen (Esbjerg) blev noteret for de sidste.

Gis spillede hele kampen og leverede en enkelt assist. Stine og Cecilia (godt nok Bulldogs) kom i kamp i glimt i de to første perioder og hele 3. periode. Anette sad på bænken kampen igennem men mon ikke hun kommer i kamp når den i eftermiddag står på kamp imod et stærkt norsk hold som vandt deres kamp imod Holland 12-2.

Skriv et svar