Blandet sæsonstart for 1. herrer

Søndag gæstede 1. herrer Dræberbierne i Skanderborg til sæsonens første turneringskamp. Målet var en sejr omend Skanderborg med flere TØF-forstærkninger lignede en noget større forhindring end vanligt. Optakten var ganske enkelt kaotisk. Spillertøjet viste sig at være noget mangelfuldt sammensat men med hjælp fra kavaleriet og 3. herrers snavsede bunke lykkedes det at sammensætte 14 komplette spillersæt.

1. periode begyndte med ÅFS i teten. Boldførende og tempostyrende men uden det helt store bid og kun 1. kæden med især Johan, Brøns og Peter kom frem til chancer. Skanderborg derimod havde bolden uendeligt lidt men brugte den fornuftigt og kun en velspillende Morten D. forhindrede hjemmeholdet i at score. 0-0 efter en kedelig 1. periode.

2. periode forløb med væsentligt mere tempo. Udeholdet var klart dominerende og kom fortjent foran ved Johan Dubbelman på en frislagskombination. Kort efter kom udeholdets 3. kæde i spil og kun mirakler fra Krasnik i Skanderborg-målet holdt ÅFS fra at udbygge føringen. I stedet slog Skanderborg til to gange i den anden ende og var noget ufortjent foran 2-1 inden sidste periode.

I sidste periode spillede ÅFS på 3 kæder og Skanderborg havde mere end svært ved at følge med. Gang på gang blev hjemmeholdet spillet tynde men skarpheden manglede. Som det nogen gange går, gik der imidlertid pludselig hul på bylden i midten af 3. periode og med få sekunders mellemrum kunne først Magnus og siden hen Lars Erik gøre det til 3-2. Perioden ud spillede ÅFS bolden roligt rundt og selv i undertal holdt de hjemmeholdet totalt fra chancer. Med 5 sekunder igen fik Skanderborg tilkæmpet sig et frislag på egen bane og en høj, blød og ufarlig bold blev slået frem. Uheldigvis dalede den ned for føderne af en Skanderborg-spiller som smukt drejede rundt og trak den i taget i tiden 19.59.

Kampen sluttede således 3-3 hvilket selvfølgelig ikke var tilfredsstillende for ÅFS, som ellers havde været dominerende og burde have kørt den sikkert hjem. Skarpheden var dog totalt fraværende og koncentrationen glippede i alt for mange situationer. Den slags straffes når man møder et hårdt fightende Skanderborghold.

Skriv et svar