Børsting bomber 2. herre til sejr

Klokken må have været omkring 6 om morgenen, da de første mennesker på Fyn vågnede. Disse 10 herrer og en dame vidste på daværende tidspunkt ikke at ÅFS 2. herre til dagens kamp havde fundet det helt tunge skyts frem, idet både Hans Klemmensen og Jakob Børsting var blevet fundet gode nok til at repræsentere klubbens flagskib.

Efter en 3-2 sejr til Vissenbjerg i starten af sæsonen havde Fynboerne måske undervurderet, hvad der ventede dem i Aarhus. Om det var denne arrogance eller ren glemsomhed der gjorde at den kvindelige målvogter ikke tog hjelm med, skal være usagt. Om det var synet af Børsting, Skjerning eller en anden af de veltrænede ÅFS drenge der alligevel fik hende til at bede om en hjelm, vides heller ikke.

På ÅFS side kunne man stille med 13 markspillere og dermed var der gode muligheder for at presse modstanderen hvis nødvendigt. Til kampen var blandt andet den absolutte alderspræsident og mest spektakulære baghåndsskytte Uffe ”Zlatan” Simonsen blevet udtaget for at skabe forvirring i angrebszonen. Tilmed var mors dreng Kasper Gudbrandsen kommet sig over sin etårige skade og kunne smertefrit spille hele kampen.

2. herre er kendt for at starte utrolig dårligt i kampene og derfor var der stor fokus på en god og intensiv opvarmning. Det var også tydeligt at ÅFS kom bedst ud til kampen og at modstanderne ikke havde læst vores optakt: Efter lidt over 3 minutter lod de nemlig Thomas Stax ligge bolden i nettet. Vissenbjerg var efterhånden også vågnet op og kunne på et par forsvarskiks stik mod spil og chancer ændre resultatet til 1-2 som blev pauseresultatet.

Til anden periode aftalte vi at udnytte vores overtal og stresse modstanderen højere på banen. Specielt den nydannede kæde med Hans, Børsting og Galler fik skabt mange store chancer. Lidt overraskende var det dog holdets nye stjerneskud Galler der på egen hånd erobrede bolden og bankede den op i krogen fra ca 0 grader. Herfra stod der næsten ÅFS på alt mens Vissenbjerg pakkede sig. Uffe, den danske Zlatan, kørte sin helt egen konkurrence i at ramme overliggeren med baghånden. Perioden bød på mange backskud, hvilket Skjerning havde ønsket sig. Men i stedet for mål fik han sig åbenbart en ny beundrer som konsekvent løb efter ham og kaldte ham kærlige ting. I slutningen af perioden meldte Børsting sig pludselig ind i kampen ved at vise Uffe at placerede baghåndsskud er mest effektive, om end ikke så spektakulære. Dermed stod det 3-2 efter 2. periode.

I pausen blev der snakket meget om hvordan man skulle knække modstanderen helt. Der blev strikket en yderst hemmelig opskrift sammen og allerede efter 1,5 minut fulgte Børsting trænerens råd og sendte bolden op i målhjørnet. Herefter bølgede spillet lidt frem og tilbage. Vissenbjerg havde nok indset at de spillemæssigt ikke kunne være med og prøvede derfor med ufine metoder at komme tilbage i kampen. Det resulterede i fortjente udvisninger som det helt friskt sammensatte powerplay dog ikke kunne udnytte.

Kampen endte dermed 4-2 og 2. herre ligger nu meget stabilt i midten af tabellen og pilen peger helt klart opad. Næste kamp er lørdag den 28. Januar i Kolding, hvor vi skal se om holdets tidligere træner Jesper har smidt nogle kilo og kan gøre lidt mere modstand end ved det 10-3 nederlag vi sendte dem hjem med sidst.

ÅFS 2 – Vissenbjerg, 4-2:

03:21 1-0 Thomas Stax Jakobsen

05:51 1-1 Mikkel Stig

15:37 1-2 Søren Andersen (Jesper Andersen)

21:25 2-2 Daniel Galler

37:33 3-2 Jakob Børsting (Daniel Galler)

41:27 4-2 Jakob Børsting (Kasper Helbo)

49:57 UDV Jesper Andersen

57:23 UDV Nikolaj Bendsen

 

Man of the Match for ÅFS:

Daniel Galler

Skriv et svar