Bundgys imod Esbjerg Sharks

Esbjerg, det sidste hold ÅFS’ 1. herrer endnu ikke har mødt i årets liga, gæster onsdag aften Århus til et sandt bundgys. Begge hold har tabt alle deres kampe hidtil i sæsonen og selvom Esbjerg Sharks har en bedre målscore er der lagt op til en tæt kamp. De sidste 8 interne opgør har således budt på 3 sejre, 3 uafgjorte, 2 nederlag og en samlet målscore på 43-41 i ÅFS-farvør. Disse arvefjendeopgør var således helt sikkert et savnet element i begge klubber i sidste sæson.

ÅFS stiller næsten op med fuldt holdkort men et par spillere render rundt med skader mens andre netop er kommet tilbage efter et møde med årets influenza. Det er således ikke et hold på 100%, men spillende træner Lars Erik Bartels tror stadig på chancen:
”Det er én af de kampe hvor der er muligheder. Esbjerg har klaret deres første tid i ligaen flot, og er på papiret svage favoritter. Vi vil dog helt sikkert gøre og investere alt vi har for vinde aftenens kamp. ALLE skal ramme dagen, er der bare én som slår op i banen får vi det meget svært. På den anden side så kan Jelle i målet og Walid fremme vise sig at blive vigtige for kampens udfald hvis de spiller fuldt op til deres potentiale og resten af flokken samtidig rammer dagen.”

Kampen som spilles kl. 20 og dømmes af Christian Hammer og Martin Ray Klindtworth, Esbjerg.

Kom og støt op om hjemmeholdet – vel mødt!

Skriv et svar