Byens hold spiller sæsonens sidste kamp

Mens enkelte hold rundt om i Danmark arbejder frem mod slutspillet, retter resten af Floorballdanmark denne weekend blikket mod Sunds, hvor ÅFS 2. herre skal på besøg  til begge holds sidste kamp i denne sæson. Sunds har stadig mulighed for at vinde rækken, mens 2. herre skal forsøge at sikre sig 4. pladsen uden at skulle klage over Esbjergs lidt kreative holdopstilling i de seneste kampe.

Kamptidspunktet er kl 10 om morgenen, muligvis fordi den aldrende modstander med en gennemsnitsalder omkring de 50 håber på en fordel overfor det unge og sprudlende ÅFS mandskab. Dette vil dog på ingen måde være tilfældet, da alle spillerne selvfølgelig går tidligt i seng dagen inden, så de er helt friske til denne opgave.

Efter weekendens kamp, hvor holdet selv med forsvarsspillere ikke formåede at slå et decimeret TÅF hold, har det vikarierende trænerteam bedt om at få sine sædvanlige trænere tilbage. Om dette vil være tilfældet får man at se i Sunds. Denne gang vil holdet ikke melde så skarpt ud om den personelle situation, som det blev gjort op mod sidste kamp.

For de folk der ikke har det store kendskab til Sunds, kan vi fortælle at byen er bygget op omkring byens eneste seværdighed Sundsgrillen, som flittigt benyttes af de mange handelsrejsende som kører fra Herning til hhv. Skive og Viborg. Senere er man kommet på den idé at grave et stort hul og fylde det med vand for også at tiltrække folk syd for grænsen.

Spændende bliver det om Toke tager den kage med som han har påstået at have bagt, eller om han har spist den selv. Både spillere og trænere var i hvert fald skuffede over at høre om kagen der stod ude i bilen og ikke skulle deles med os andre efter kampen mod TÅF.

Skriv et svar