Champagne til damerne…

Odense FC 1 – Århus FS Floorball (Elitedivision vest), 2-6 (2-0,0-2,0-4).

Majbritt og Astrid sørgede for, at der var champagne med i tasken til Odense… Og sammen med resten af holdet sørgede de for, at vi efter kampen kunne drikke den med god samvittighed.
Vi vandt med 6-2, og opfyldte dermed sæsonens første mål: At vinde samtlige kampe i grundspilspuljen.
Men det holdt hårdt i Odense, hvor i hvert fald cheftrænerens (samtidig undertegnedes) nerver i den grad blev sat på spidsen. Så meget, at han først var faldet helt ned, da bil-kortegen holdt på McDonalds i Vejle på vejen hjem.
Men nok om det…
Odense sørgede for en regulær chokstart for ÅFS. Fynboerne virkede langt stærkere i nærkampene, og fik fyret mange gode skud af.
Tanja i målet blev svigtet totalt af sine medspillere og kunne ikke lastes for, at Odense fuldt fortjent førte 2-0 efter første periode.
Pludselig stod der 2-2 i det indbyrdes regnskab (ÅFS havde vundet 2-0 i det første opgør).
I pausen måtte der tales højt og klart fra trænersiden, og det betød, at ÅFS-pigerne kom ud til anden periode med en noget anden indstilling.
Men alligevel skulle der en meget stærk energi-præstation til, før de blå for alvor kom i gang.
Mette Kofoed fik i undertal erobret bolden og prikkede en baghånd ind til 1-2. Lidt senere fik Ditte udlignet, og der var dømt total jubel og forløsning på ÅFS-bænken.
Resten af anden periode forløb jævnbyrdigt…
Havde de to første perioder været jævne, var der til gengæld ingen tvivl i de sidste tyve minutter.
ÅFS vandt 4-0, blandt andet på to fine overtalsscoringer. Sejren kunne være blevet endnu større, hvis angriberne havde været en tak skarpere.
Så var det champagne-tid…
Bedste spillere hos ÅFS var Mette Kofoed, der kæmpede som en besat gennem hele kampen. Maria blev flere gange udsat for hård behandling af Odense-spillerne, men bevarede roen og overblikket og Majbritt og EO udgjorde et sikkert spillende backpar.
Også ros til resten af holdet for de sidste to perioder!
Den 16. marts gælder det igen Odense, der kommer til Hasselager. Det er den første slutspilskamp.
Kampen i tirsdags var et kæmpe bevis på, at Odense bestemt ikke er nogen walk-over, så spillerne skal være tændte, når Jacob, Jesper og Christoffers piger kommer på besøg…
Forhåbentlig tager et hav af ÅFS'ere bussen til Hasselager for at støtte vores piger. Det har de ærlig talt fortjent.

Skriv et svar