Christoffer Kyk skifter til ÅFK

Trods den unge alder er det en rutineret spiller, som ÅFK får glæde af i den kommende sæson. Christoffer Kyk har spillet i TÅF i elleve sæsoner og blev som 16-årig skubbet op i ligatruppen, hvormed han vandt DM-guld i 2009/2010. Samlet set har han allerede spillet over 100 ligakampe, og ligaudvalgsformand Jens Ørhøj glæder sig over tilgangen af Christoffer Kyk:

– Vi er meget glade for, at Kyk vælger at skifte til ÅFK og tror på det nye projekt – han er en dygtig spiller, som der fortsat er udviklingspotentiale i – og samtidigt er en samlingsfigur uden for banen, senest vist ved, at han var viceanfører i TÅF seneste sæson i så ung en alder. Jeg ser ham ligeledes et billede på samarbejde, der skal fungere i Aarhus, da han fortsætter som ungdomstræner i TÅF, udtaler Ørhøj.

Christoffer Kyk ser ligeledes frem til skiftet:

– Efter mere end 10 år i TÅF, så bliver det virkelig spændende at prøve og spille for en ny klub. Jeg ser meget frem til at møde en masse nye folk i ÅFK, og jeg tror, det bliver sundt at komme væk fra de trygge omgivelser, man ellers har været vant til. Det nye projekt ser meget spændende ud med nye spillere, nye træner, ny taktik og ny kultur. Hvis vi får alle disse ting til at fungere, så tegner det til at blive en rigtig god sæson med en stærk organisation i ryggen, udtaler Christoffer Kyk.

Omkring de personlige ambitioner for den kommende sæson udtaler han:

– Det er som altid at få så meget spilletid som muligt – samt at udvikle mig yderligere. Jeg forventer, at vi som hold skal spille med, hvor det er rigtigt sjovt, og hvor der er medaljer på spil. Det er jeg helt sikker på kan lade sig gøre, hvis vi alle lægger de nødvendige ressourcer ind i træningen, afslutter Kyk.

Vi byder Christoffer Kyk velkommen til ÅFK.

Skriv et svar