Clausager og Palner skal lede 1. herres ligacomeback

Når 1. herre til næste sæson vender tilbage til den bedste herreliga, bliver det med et nyt makkerpar i spidsen. Det står fast, efter at Christoffer Clausager har sagt ja til at være ny træner for holdet. Med sig i trænerteamet har han Jonas Palner som holdleder.

— Først og fremmest glæder jeg mig til at komme i ligaen igen. Ikke mindst på grund af den nye struktur, hvor vi er tilbage til øst/vest-opdelingen. Det er dog klart, at der venter meget arbejde forude, hvor vi især må forvente et hårdt efterår, inden ligaen bliver delt op efter nytårsskiftet. Det er jeg dog ikke i tvivl om, at vi nok skal komme igennem. Blandt andet vil vi fra sæsonstart få tilgang fra en række, dygtige 2. herrespillere, der har vist, at de har lysten og potentialet til at spille med på et højere niveau. Jeg tror på, at vi i fællesskab er i stand til at skabe et langtidsholdbart projekt, fortæller holdets nye træner Christoffer.

Fra bestyrelsens side har det været svært at finde et 1. valg til posten, og da det så stod klart, at kandidaten skulle findes internt i truppen, var Christoffer det helt rette valg som træner.

— Chris har været en vigtig brik på 1. herre i mange år, og derfor var det helt naturligt, at han skulle være den nye mand i spidsen for holdet. Chris var blandt andet med, da de senest var i ligaen, så han ved, hvad det handler om. Derudover er han en vaskeægte klubmand og kulturbærer, som jeg stoler blindt på, og derfor er jeg meget tryg ved at overlade tjansen til ham. Det er dog klart, at én træner aldrig er 100 procent optimalt, og derfor vil bestyrelsen og Chris i tæt samarbejde fortsætte den intensive søgning efter en ekstra, der kan supplere. Samtidig er jeg glad for at have Jonas med om bord. Jonas har været en del af bestyrelsen siden marts og har allerede vist, at han besidder gode organisatoriske evner. Jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at være en vigtig støtte for Chris og at de to nok skal få vendt skuden, fortæller bestyrelsesformand Morten Frederiksen.