Comebackkids på spil igen

2.dame er op til denne sæson startet på ny igen. +15 spillere er flyttet fra byen, røget på flødebolleholdet, ramt af skader eller rykket op på 1.holdet. Derfor er 2.damer i en genopbygningsfase – og sikke det går. 10+1 var lørdag et smut i Odense, heraf spillede kun én i sæsonen 16/17, resten nye og endda med 3 debuttanter.

Kampen mod Odense begyndte derfor lidt overraskende med ÅFK i teten. I ca. 10 minutter sværmede ÅFK omkring Odense-målet og havde mange gode og store chancer. Men afslutningerne bærer stadig præg af at de fleste kun har spillet floorball i nogen måneder og samtidig var held og tilfældigheder slet ikke med ÅFK. I stedet blev det Odense der ud af ingenting førte 3-0 efter 2.periode.

MEN; ÅFK2 har opbygget et sælsomt våben i denne sæson: det stærke comeback. For fjerde gang i sæsonen var der pludselig ild i stavene og ÅFK scorede 3 mål på 6 minutter imod et noget fortumlet Odensehold. Odense kom dog over midten igen og foran 4-3 da en bold i luften blev flot ramt og strøg direkte i hjørnet, utagelig for målmandsdebutant Mette Thorsager. ÅFK hamrede på de sidste 10 minutter og trods flere friløbere, skud på stolperne og en bold der trillede hele målstregen af, blev det ved 4-3.

Et ærgerligt nederlag der alligevel føltes som en halv sejr for det var kun tilfældigheder (og et vanvittigt flot mål) der gjorde at comebacket ikke blev fuldent. Til gengæld ligner ÅFK2 et hold der har tænkt sig at holde formkurven og byde ind på pokalen, når 1.division skal afgøres til foråret. Nu venter kamp d. 26/11 og en stærk indsats til julefrokosten 16.december og så er vi klar til den opgave!

MÅL:
Helena Kvist: 2 (Sæsonens 6.mål)
Ida Sandahl: 1

DEBUT:
Mette Thorsager
Henriette Berthelsen
Anna Schackinger