Czech Open 2003.

Ligesom sidste år vil en flok fra ÅFS drage afsted mod det forjættede land Tjekkiet i starten af august måned. Landet som flyder med absinth og mindeværdige oplevelser. Hvem husker f.eks. ikke Mads Skytte kløjs i den farlige drik på en ellers hyggelig restaurant i nærheden af nationalmuseet? Eller at komme i 1/16 finalen og vinde kampe som det første danske hold nogensinde i turneringen?
Jeg kan afsløre, at der med sikkerhed bliver sendt en flok afsted til Prag. Spørgsmålet er mere hvor mange vi sender afsted. Jeg har en ambition om, at vi skal sende 3 hold derned. Det vil sige noget i nærheden af 40 mand. 2 herre og 1 dame hold. Derfor bør alle interesserede allerede nu sætte kryds i kalenderen den 3/4 – 10. august. Det er endnu ikke besluttet om vi rejser søndag eller mandag, deraf usikkerheden om afrejsetidspunkt. Invitationen er også åben for folk fra andre klubber, der gerne vil med. Sidste år havde vi Jack Vest og Henrik Engelsen med, og udover at være en forstærkning af holdet var det også godt at have nye ansigter med.
Men for at rejsen kan blive en succes skal den planlægges grundigt og fornuftigt. Derfor bliver der i løbet af den kommende tid nedsat et udvalg, der skal tage sig af det. Hvis man er interesseret i at deltage i Czech Open Udvalget (COU) kan man kontakte formand William Ehmsen på mail eller telefon. Gerne snart og senest 12 jan.

Skriv et svar