Czech Open 2005

Igen i år drog en tapper og udholdende flok ÅFS’er til Prag for at deltage i Czech Open og ikke mindst for at smage på de linde strømme af billig alkohol. ÅFS stillede med et herre- og damehold, der begge var sammensat af elite- og 2. holdsspillere samt enkelte udefrakommende. Klubben deltog således med i alt 19 spillere.

Kun otte spillere udgjorde dameholdet, så der var fra starten lagt op til en meget hård turnering for de deltagende piger, der skulle stå distancen i fire kampe fordelt over to dage. Selvom der ikke kom point på kontoen, så fightede dameholdet godt og viste i glimt rigtig godt spil. Ikke mindst da de indtog Sparta I i primetime: Midt i det overvældende udvalg af elitekampe mellem tjekkiske, svenske og finske storklubber, dukkede en lille flok ÅFS-damer op og skulle spille en af deres puljekampe foran et talstærkt publikum. Når presset er størst yder man imidlertid det maksimale, og således leverede holdet en rigtig god indsats og kunne forlade banen med hovedet rejst – inden de finske stjerner fra Finnsta indtog arenaen…

Herrernes debut ved årets turnering var ligeledes henlagt til Sparta I, hvor de onsdag spillede træningskamp mod et ungt, talentfuldt, norsk hold. Holdet fik hurtigt slået tonen an for årets turnering, da Anders Lovén tidligt i første periode måtte lade sig skifte ud for at have en lang, intens samtale med en af hallens skraldespande! Resultatet er uvedkommende for sammenhængen, men nordmændene vandt vist med et par mål…
Herrerne rådede fra starten over 2 kæder, hvilket lovede godt for turneringen, men ret hurtigt skrumpede truppen ind pga. diverse skader. Derfor blev kondition og udholdenhed også for herrernes vedkommende en afgørende faktor. Det var hårde odds, når de fleste modstandere stillede med 3 fulde kæder og således måtte herrerne i to kampe se en sikker føring sat overstyr i det sidste minut. Da holdet i de resterende tre kampe fik en del klø blev også herrernes pointhøst begrænset.
Rent sportsligt var der således ikke meget at komme efter, men så er det heldigt at Czech Open handler om meget andet end det. Der blev hygget, drukket og danset eksotisk(!) i rigelige mængder, så turen på det sociale plan var en sand succes. Og så er det jo underordnet, at begge hold kun var et par mål fra turneringens absolutte sidsteplads!

Forhåbentlig kan vi næste år stille med to talstærke trupper og således også hive et par gode sportslige resultater med hjem, for rent socialt er der altid medvind i Prag.

Skriv et svar