Czech Open

Czech Open 2004

ÅFS Floorball gentager sidste års succes og drager endnu engang sydpå for at deltage i Czech Open i Prag i starten af august. Czech Open er – næst efter Marselisborg Cup – floorball-verdenens vigtigste begivenhed. Vi sender 1 herrehold og et damehold af sted. Dameholdet bliver konverteret til et mixhold, hvis det ikke lykkes at samle damespillere nok.

Sidste års deltagelse var en stor succes, både sportsligt og socialt, og det skal nok gentage sig i år. Der spilles 1-2 kampe á 2×15 minutter om dagen, og derudover er der god tid til andre aktiviteter, både sportslige og kulturelle.

Selve turneringen finder sted fra d. 5. til og med d. 8. august. Transport foregår med tog, som kører direkte fra Århus til Prag. Afgang fra Århus bliver søndag d. 1. august kl. 05.57 fra banegården med ankomst friske til en bytur i Prag kl. 20.33. Hjemturen starter søndag d. 8.august kl. 09.08 fra Prag, og vi er i Århus kl. 22.00.

Prisen kommer til at ligge på 2500 kr. Dette dækker transport, centralt beliggende hotel med kvartpension, deltagelse i turneringen, offentlig transport i Prag, fest lørdag aften og alt det floorball, du kan håndtere.

Tilmeldinger skal være udvalget i hænde senest d. 15. juni. Samtidig skal et depositum på 500 kr. indbetales på konto 7670 1717359. Den resterende del af beløbet indbetales inden 1. juli. Såfremt du har spørgsmål kan du besøge http://www.czechopen.cz/ eller hive fat i Jeppe eller William

Mvh.
William Ehmsen (wehmsen@mail.tele.dk)
Jeppe Hansen (jeppeh@worldonline.dk)

Skriv et svar