D1 i træningskamp mod Vinbergs IBS

På dagen bestod vores trup af følgende spillere: Cindy, Yessika, Quist, VP, AC, Mia, Stine, Julie, Sira, Hyttel, Andrea, Dagmar, Lene og jeg selv. Vi spillede på to kæder hele kampen med udskiftning undervejs.

Det blev, som ventet, en kamp i højt tempo og med hurtigt pasningsspil. Begge hold startede kampen ud med at sætte pres på modstanderen og sådan forløb det mere eller mindre resten af kampen. Vinberg var meget aggressive i dubleringer på kanten og i hjørnet, hvilket vi lige skulle vænne os til og også tabte nogle lette bolde ved, men hen af vejen fik vi os spillet rigtig flot ud af presset. Omvendt lykkedes vi også selv flere gange med at erobre bolden fra dem via presspil og dubleringer.

Svenskerne havde et godt pasningsspil, men det var tydeligt at se, at det var en ung trup, som stadig var ved at blive spillet sammen. De lavede derfor en del lette boldtab, som vi til tider fik udnyttet til kontrachancer, til tider ikke. Angrebsmæssigt havde vi snakket om at have tålmodighed og se, om vi kunne etablere os og flytte bolden rundt til den rigtige chance opstod. Det var en ting, som vi blev bedre og bedre til i løbet af kampen, og som også gjorde, at vi fik spillet os frem til rigtig gode chancer.

Kampen endte 4-4 (0-1, 2-1, 2-2), hvilket er et flot resultat taget i betragtning af vores modstander, og at det stadig er tidligt i sæsonen. Det var en fed kamp at spille, fordi den foregik i højt tempo og på mange måder var rigtig tæt.

Spillemæssigt er der en masse positivt at tage med hjem, men der er helt sikkert også noget at arbejde videre med. Og det allerede frem mod på søndag, hvor vi møder Hafnia i en træningskamp hjemme kl. 14.00 i Skjoldhøj hallen.

Vel mødt!
/Mette Faurholt

Skriv et svar