Dacapo – med forbedringer

Skanderborg-profilen Toustrup havde tabt lodtrækningen og trukket dommerbordet, men derudover mødte hjemmeholdet op i en væsentligt forstærket udgave. Måske netop derfor var ÅFK ekstra fokuserede fra start og spillede en første periode i total kontrol, med bolden noget af det bedste i sæsonen. Kun 3-4 gange på 20 minutter gav man en afslutning væk og producerede i den anden ende på samlebånd. Uskarphed og en dygtig Skanderborg-keeper gjorde at ÅFK kun førte 2-0 efter 1.periode men trods alt stor tilfredshed med spillet.

I 2.periode fortsatte pladespilleren ikke i helt samme rille. Det blev hurtigt 3-0 men ellers fik Skanderborg noget bedre fat i både angreb og forsvar og inden periodens udløb stod det 5-2. Her mente Anders Dam, at det var på tide med lidt spænding og en udvisning for hårdt spil blev fulgt op med en kommentar om egen manglende evner/muskelkraft, hvilket dommerne takserede til 2+10. De 4 minutter i undertal henover periodepausen blev dog afviklet uden besvær med et par friløbere til udeholdet som største chancer.

3.periode var igang og med små 20 minutter igen var Skanderborg  tvunget til at bevæge sig længere frem på banen. ÅFK kunne aktivere torsdagskontramaskinen og sidste periode endte således 7-1 til udeholdet. Paradoksalt nok, da det var perioden med klart mindst ÅFK-spil men altså ganske skarpt til slutresultatet 12-3.

Nok en storsejr men denne gang mod et noget skarpere Skanderborghold, hvor igen én periode afgjorde kampen. Med bedre afslutningsniveau havde kampen været lukket allerede efter 1.periode men mange spilsituationer og målmandspræstation var blevet væsentligt forbedret på en uges træning. ÅFK’s svar på The Hansons, brødrende Perto leverede en glimrende indsats og igen imponerede Habibi med en usynlig kamp krydret med 7 (!) point.

P. Meldgaard huggede protokollen efter kampen så den præcise pointfordelinger er ukendt men var ca:

Walid: En hel masse, flest assist

Gamle-Perto: Rigtigt mange, flest mål

Anders Dam: Mange mål + 14 minutter i straffeboks

Jon: Et par mål

Daniel: Et par mål

Lars Erik: Lidt assists

Pette-Perto: Et mål + en flot udvisning

Sikkert en del andre der har lavet assist

Skriv et svar