DAFU søger frivillige

Klubben har modtaget følgende skrivelse fra DAFU:

——————————————————————-

DANSK FLOORBALL UNION søger interesserede udvalgsmedlemmer til de nye udvalg.

Dansk Floorball er inde i en rivende udvikling. Med udgangen af 2007 blev vi mere end 5.000 aktive medlemmer. I 2008 satser vi med et stort skoleprojekt for 5000 elever over hele landet og vi søsætter en helt ny opbygning af vores organisation der udspringer af Dansk Floorball Unions nye visioner og mål.

Med 3 landshold i A gruppen, en international position og rigtig rigtig mange nye ungdomsspillere som kan ”gå hele vejen” eller som vil nyde at spille denne herlige ”up-coming” holdsport på motion eller elitær basis, vil Dansk Floorball i løbet af få år udvikle sig til en af de større holdsportsgrene indenfor Dansk Idræts Forbund.

”Vi skal gøre det som vi er bedst til og det vi helst vil arbejde med”

Er du interesseret i at være en del af den organisatoriske udvikling i Dansk Floorball?

Af gode grunde kender vi langt fra alle Jer der rundt i Danmark besidder gode kompetencer og stor lyst til at være en del af dette fællesskab.

Vi er ved at udvikle en række nye udvalg og vil gerne opfordre dig til at sende en mail på bockhoff@mail.dk – hvis du har lyst til at bidrage med din arbejdskraft og energi på følgende ”nye” indsatsområder der starter op pr. 1 marts 2008:

– Landsholdsudvalget – eliteudvikling, mål og handlingsplaner for U19 og herrelandshold.
– Dameudvalget – sætte focus på alle områder indenfor damefloorball.
– Herreligaudvalget – være med til at udvikle herreligaen som ”produkt”.
– Sundhedsudvalget – konkretisere sundhedsfaglig bistand til klubber og Union.
– Børne og ungdomsudvalget – rekruttering, fastholdelse og udvikling

Besidder du særlige evner indenfor kommunikation/salg og lyst til at udfordre dig selv indenfor projektsponsorater og samarbejdsaftaler hører vi også meget gerne fra dig. Derudover er der også behov for yderligere energi i de etablerede udvalg som turnerings – og dommerudvalget.

Alle udvalgsmedlemmer vil ved senere udtrædelse få tilbudt et diplom der synliggør hvilket udvalgsområde man har beskæftiget sig med, og som til enhver tid kan vedlægges ens CV.
Udvalgsarbejde er ulønnet, men der vil naturligvis blive dækket omkostninger til transport og forplejning.

Vi skal snarest mulig have alle udvalg fuldt besat så vi kommer op i 6 gear og med stramt kabel har ret kurs for hele organisationens og floorball`ens udvikling.

Jeg glæder mig til at modtage din mail.

Mange gode hilsner
Claes Bockhoff
bockhoff@mail.dk

Skriv et svar