Dame 1 sæsondebuterede med sejr

ÅFK var klar fra start, og Odense viste i første skift, at de var mødt op i hallen for at kæmpe og fighte. ÅFK fik nogle tacklinger i første skift, der sendte et signal om, at Odense ikke planlagde at åbne en gavebod! Odense fik tidligt i perioden en spilvending, der endte med stolpeskud. Med ÅFK-briller gik første periode med meget flot spil og gode kombinationer som gjorde at alle havde en god fornemmelse efter 1 periode. Den endte 0-5.

I 2. periode forsvandt lidt af de gode kombinationer. I ÅFK målet var Yessika fuldstændig klar de gange, der var noget at lave. ÅFK damerne blev ved med at kæmpe og perioden endte 0-6!

I pausen fik holdet snakket om at finde tilbage til spillet fra 1 periode, og spillet blev da også bedre. ÅFK vandt sidste periode 4-0.

Odense blev ved med at kæmpe hele kampen, så de kan godt klappe hinanden på skulderen, når de møder ind til træning næste gang. Målmanden for Odense skal også have ros, ikke at det var overraskende, at hun stod godt. Det gjorde hun også sidst, men hun var grunden til, at resultatet ikke var større. Alt i alt spillede ÅFK'erne en god kamp, og de gik der fra, med 3 point de kan være stolte af.

Næste kamp er ude mod Herning d. 8/10 kl. 12.

Skriv et svar