Dame 1 tog sejren i Aalborg

Holdet var klar til kamp og stemningen var intens, idet holdet tidligere har haft mange problemer med netop Aab. Det blev aftalt inden kampen, at kampen skulle ses som ”test” til semifinalen og at der skulle kæmpes, hvilket der også blev gjort fra alle mand.

Kampen startede i højt tempo og allerede efter 41 sekunder var der tumult foran Aab’s mål og Fie fik prikket bolden ind til 0-1 (dog noteret som selvmål). 14 minutter senere scorede Jasmin til 0-2 og et par minutter efter igen til 0-3 assisteret af Kristine. Med blot 30 sekunder igen af første periode scorer ÅFK igen et mål – denne gang lige efter bogen, ping pong ping og Gis sætter den ind, assisteret af VP. Første periode ender således 0-4.

I periodepausen bliver der talt om, at holdet skulle fortsætte med det gode spil, og at kampen på ingen måde var afgjort endnu. 2. periode gik i gang og efter 1 minut scorer Aab til 1-4. Dinardo får efterfølgende driblet sig igennem et par Aab-spillere og sætter den i nettet til 1-5. Perioden ender således 1-5 periode, dvs. 1-1, selvom begge hold i denne periode fik udvisning og der var flere store gode chancer, men både Anna og Sara var skarpe i målet. 3. periode går i gang og først efter 11 minutter kommer den første scoring fra Aab. Et par minutter senere scorer Dinardo igen til 2-6 og kampen ender således 2-6, hvilket er meget tilfredsstillende og ÅFK er nu igen nummer 1 i ligaen.

WOM: Jasmin

Jasmin: 2+1
Dinardo 2+0
Gis 1+0
VP 0+1
Kristine 0+1
Mette 0+1

Skriv et svar