Dame 2: Fra 4 til 8 på 24 timer

Lørdag den 22. februar stod der Odense på 2. dames turneringsprogram. Problemet var bare, at holdet 24 timer inden afgang fra Aarhus kun kunne stille med 4 markspillere, en målmand og en træner. En effektiv rekrutteringsproces og en raskmelding gjorde, at vi heldigvis kunne stille til start med 8 markspillere. Holdets træner kunne ikke deltage i dagens kamp, så tidligere ligatræner, Carsten Nystrup, trådte til.
Efter et nederlag til selvsamme Odense tidligere samme uge, hvor især en dårlig 1. periode kostede dyrt, var det med respekt og ønske om oprejsning, at holdet gik på banen.
Jeg ved ikke lige hvad der er sket for dagens sekretariat, men kampprotokollen er udfyldt så forkert på mange måder. Derfor er referatet skrevet ud fra hukommelsen.

Dagens kamp viste sig helt fra start at være en helt anden end kampen tidligere på ugen. Bolden blev spillet rundt med tålmodighed og især de tre backs viste kompetence, erfaring og en smittende ro. Ca. halvvejs inde i perioden tager Pasgaard løbet, dribler Odense forsvaret og sætter bolden sikkert ind bag Odense keeperen. I protokollen står målet noteret til holdets nye stjerne, Kristine, men det var Pasgaard, som satte det første mål i kampen. Tine Nielsen følger senere efter med et rutineret mål fra 0 graders vinkel.

Periodepausen bliver som altid brugt på hygge og upassende historier og så lige 2 min til trænerens taktik. Sådan fungerer det bare bedst på 2. dame😊

Freja Knudsen begynder 2. periode med at score sit første mål for ÅFK. På et frislag får hun lagt en dejlig blød bold på mål fra midten og den sejler lige så flot ind på keeperne. Velkommen på holdet til Freja. Knap et minut efter er Tine Nielsen klar på en lækker retur på et skud fra Hyttel. Perioden sluttes af på flotteste vis, da Holm scorer sit første mål for ÅFK. Super flot mål som nu har sat høje forventninger om flere. Perioden ender 0-5 og holdet har max overskud.

Kort inde i 3. periode finder Hyttel Quists baghånd foran mål og hun sætter den sikkert ind bag keeperen. Om holdet hvilede lidt for meget på den gode start eller hvad, der lige skete, det skal stå usagt, men Carstens rolige nordjyske gemyt gav en ro på bænken og var yderst nødvendigt, da holdet stemplede ud i 2½ minut i 3. periode. Der blev kaldt til timeout og lukket ned for flere mål fra Odense efter de scorede tre hurtige mål. Efter den nødvendige pause fandt holdet sig selv igen og målfesten fortsatte med Hyttel og derefter Quist, men den snedige Tine Nielsen fik tyvstjålet kampens sidste mål på protokollen 😉 Kampen ender fortjent 3-8.

Tusind tak til Carsten, som trådte til som træner og tak til alle de spillere, som sprang til for at hjælpe, I ved, hvem I er.

Tina Nielsen 2+1
Tina Quist 2+0
Jeanette Hyttel 1+3
Henriette Pasgaard 1+0
Freja Knudsen 1+0
Maria Holm 1+0
Sira Skov 0+1