Dame 2 sejrede i lokalopgør

ÅFS manglede til dagens kamp enkelte spillere herunder holdets topscorer, der mente at et ophold på et Best Western hotel i Uppsala var vigtigere end kamp mod lokalrivalerne… Nuvel. Fra start var der fokus på at vi skulle prøve at finde det forsvarsspil, som vi valgte ikke at tage med til sidste kamp i Esbjerg, og det lykkedes faktisk! TÅF spiller måske ikke verdens flotteste floorball, men de fighter, og det blev stoppet af et solidt ÅFS-forsvar. En udvisning til Julie for liggende spil gør ikke alverden, og perioden ender 0-0.

I anden periode viser ÅFS stort sportsmanship og lader hjemmeholdet score det første mål i kampen, men derefter træder kampens store profil, Julie Perto, i karakter og udligner ved et flot sololøb til 1-1. Bare 4 minutter senere scorer Julie igen på et flot mål (assist af Daisy). Vi er opmærksomme på, at TÅF er farligst i deres kontraløb, men igen bliver ÅFS overvældet af sportsmanship og vælger at skifte ud, mens 2 TÅF’ere er i kontra og efterlader Mia chanceløs i målet i en 2 mod 0-situation. Anden periode ender 2-2 og publikum kan med spænding se frem til 3 periode, hvor slaget om Århus bliver afgjort!

Om en af TÅF’erne havde glemt at få armene ned efter scoringen til 2-2 vides ikke, men 3. periode er ikke mange minutter gammel før TÅF får en udvisning for høj stav. Det siger vi tak for og kvitterer med et perlemål af naturligvis Julie Perto. Den føromtalte TÅF’er vil ikke have den plet hængende på sig og spiller en holdkammerat fri og udligner til 3-3. Jaja, så behøver det heller ikke at blive alt for spændende… 5 minutter mere går der, og så slår den helt store stjerne fra Esbjerg-kampen til – nemlig vores helt egen tonser-lette Liena, som uassisteret smadrer sig igennem TÅF-forsvaret og scorer til 4-3.

I de sidste 10 minutter af kampen vælger AC og Quist at gå ned på 2 kæder og bænker bl.a. den føromtalte lette, som råbende udbryder ”hvordan skal jeg så nå at lave hattrick??”. I resten af kampen presser TÅF hårdt på for at få udligningen, men vi holder dem væk og i de døende minutter sætter Julie Perto en tyk streg under hendes storspil i kampen ved at lave hendes 4. perlemål i kampen efter forarbejde af AB.

Sæsonens sidste kamp for ÅFS 2. damer ender med en sejr på 5-3. Dermed ender holdet samlet på en 3. plads i 1. division, kreds 2.

Kampens bedste ÅFS’er blev Julie Perto.

Point for ÅFS

Julie Perto: 4+0

Liena Kratina: 1+0

Anne-Birtha Lindved: 0+1

Daisy Mathiesen: 0+1

Pia Tolstrup: 0+1

 

og svar på spørgsmålene fra optakten:

Tonser Liena igen igennem modstanderholdets forsvar og laver hattrick?

Nej, det blev kun til et mål – til gengæld blev der tonset.

 

Tørrer Julie igen røv i sin modstander?

JA, det gjorde hun noget så grundigt endda!!!!

 

Afdribler Marie igen et halvt hold?

Det blev vist til et par ture.

 

Råber Daisy igen højere end modstanderne ved kampråb?

TÅF valgte så at vinde den dyst, men fair nok…

 

Skyder Skov igen en modstander ned?

Ikke ordentligt.

 

Starter Mia igen på mål?

Hun snuppede de to første perioder og gav derefter målet til Yessika.

 

… og kan Pia igen sige tak for kampen og sejren?

JA!!!!!

Skriv et svar