Dame 2 søger nye holdkammerater

Sæsonen står for døren, og cheftræner Toke Kroager og Jeanette Hyttel er klar på endnu en udfordring, hvor titelforsvaret er i fokus. Men det er ikke blot pokalen, der er målsætningen. Rekrutteringen af nye spillere er i år lige så vigtig.

– På udviklingsplanet vil der være fokus på at integrere yngre spillere på holdet, så der sker et glidende generationsskifte. Desuden vil vi arbejde hårdt på at finde/oplære nye måldamer, så hvis man gerne vil prøve tjansen i målet, så tag endelig kontakt til mig, fortæller cheftræner Toke.

Da flere spillere fra forrige sæson har taget springet til 1. dame, er det derfor en gylden mulighed for at åbne træningerne op for nye spillere, erfarne som nybegyndere. Derfor vil første del af sæsonen især have fokus på at skabe et sammenhold, og finde nye floorball-glade damer, der har lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab.

Har du lyst til at prøve kræfter med floorball, uanset niveau og alder, så kontakt Toke Kroager på dame_2@aarhusfloorball.dk. Første træning for 2. dame er den 2. september kl. 19.00-20.30 i TST, hvor vi håber at se så mange nye ansigter, som muligt. Du behøver blot at medbringe træningstøj, en drikkedunk og højt humør – vi har udstyret.