Dame liga: Sæsonens største sejr

Efter weekendens nederlag var det for dame liga tid til en sejr – gerne en overbevisende en af slagsen. Tirsdag aften var det nemlig Hernings tur til at komme på hverdagsvisit i Århus Floorball Klub, denne gang sidste grundspilskamp for hjemmeholdet.

Første periode kom godt fra start, og blot efter to minutters spil var ÅFK foran 2-0. Det fik Herning til straks at tage en timeout, som kort tid efter bar frugt med en udligning til 2-1. Hjemmeholdet kæmpede for at blokere Hernings lange bolde og direkte spil, men perioden ender 3-2 i ÅFKs favør.

I periodepausen skiftede ÅFK taktik, og besluttede sig for at lægge mere pres på gæsterne. Det resulterede i en målfest, hvor især Crolly og Nanna kom på banen med skarpe afslutninger og eminent angrebsspil. Også Liena kom på måltavlen samt Charlotte, der med en skarp baghånd sendte bolden over mållinjen. Forløsningen for ÅFK var nødvendig, og med en føring på 11-2 gav det anledning til en mere afslappet spillestil i tredje periode.

Det var ikke i lige så højt målhumør tredje periode fik sin gang, men begge hold var stærkt besluttede på at give tilskuerne en festlig kamp. Trods en stor Århusiansk føring tabte Herning ikke modet, og scorer et overraskende mål direkte fra hjørnekrydset. Ikke det bedste fokus på hjemmeholdets side af – heldigvis var der mere skarphed i den anden ende af banen. Perioden ender 4-1 og ÅFK får derfor grundspillets største sejr på 15-3.

Kampens spiller blev fortjent delt mellem Mette og Nanna, der begge leverede en god fight i forsvaret.

Næste hjemmekamp er den 7. marts, hvor første kvartfinalerunde skal spilles mod østligaens nr. 2.

Nanna: 5+2
Crolly: 4+1
Marie Scott: 2+2
Kristine: 1+3
Bolette: 0+3
Liena: 2+0
Charlotte: 1+1
Thaarup: 0+1