Damefloorballtræner nomineret til Årets Træner

Århus Floorball Klub tst har efter tre års markant dominans i damefloorball endelig fået en indstilling til DM-Festen i Aarhus Kommune. Her er tidligere dametræner Stefan Dines, der stoppede inden denne sæson, blevet nomineret til Årets Træner.

Nomineringen af Stefan Dines som Årets Træner kommer i kølvandet på sidste års triumf, hvor århusianerne vandt The Double (pokalguld og DM-guld) for tredje år i træk; alle tre år med Stefan Dines ved roret.

- Jeg er meget beæret over at være nomineret til Årets Træner i Aarhus kommune. Det er et kæmpe skulderklap og utroligt dejligt at nogen sætter pris på det arbejde, man har lavet, fortæller Stefan Dines og fortsætter:

- At vinde The Double tre gange i træk er ikke en præstation af én spiller eller én træner men af hele spillertruppen og trænerteamet, så at blive nomineret er ikke noget, jeg ville kunne gøre alene, men det har krævet at spillerne har villet det lige så meget som jeg selv.

En milepæl i dansk floorballhistorie
Efter en tæt og intens kamp skulle sidste års DM-finale mod AaB Floorball ud i en tæt og altafgørende straffeslagskonkurrence. Da de århusianske kvinder efterfølgende kunne løfte den sjette pokal på blot tre år, skrev de sig samtidig ind i historiebøgerne som det første hold nogensinde i dansk floorball til at vinde The Double tre gange i træk.

- At kunne skrive historie med de her piger har været rigtig stort. Det har været et langt projekt, og meget har kunnet gå galt undervejs, men vi har formået at holde gejsten oppe og holde kursen lige, så den følelse da det lykkedes kan slet ikke beskrives. De spillere der har været i truppen de sidste tre år har betydet meget, og har lige så stor andel i det som jeg, afslutter Stefan Dines og tilføjer:

- Jeg håber, at hele Aarhus og hele Danmark får øjnene mere op for floorball, så sporten fremover kan få den anerkendelse, den fortjener.

DM-festen bliver af Aarhus Kommune, Eliteidræt Aarhus og Idrætssamvirket Aarhus afholdt i Tivoli Friheden den 3. februar 2018. Awardshowet begynder klokken 19.30.