Damerne kom i gang efter tiltrængt julepause

Efter en, for nogle, tiltrængt julepause, var 1.damerne klar til årets første kamp i mellemspillet imod Herning på hjemmebane. Efter kun ca. 3 minutters spil kunne ÅFK debutanten, Helena Kvist, på godt forarbejde af Kristine Sørensen score til 1-0. Truppen er meget imponeret over Helena Kvist, da hun kun har spillet floorball i 3 måneder. Stor ros og fortsæt det gode arbejde.

Perioden bød også på en scoring fra Nicoline Pihl’s giftige baghånd og en lækker powerplay scoring af duoen Stinne Jørgensen på assist af Anne Sofie Thaarup. Første periode var generelt en noget uskøn affære, hvor der blev fægtet meget med stavene og løbet alt for meget i forhold til udbyttet.

Dette blev der heldigvis hurtigt rodet bod på i anden periode, da der på kun 34 sekunder blev scoret to mål og føringen blev udvidet til 6-0. Herefter fulgte flere flotte mål med gode kombinationer og perioden sluttede med en føring på 10-0.

Tredje periode bar præg af julepausens manglende træning og derfor blev tempoet et helt andet sammenlignet med anden periode. Periodens eneste mål blev scoret af Maria Helander som bragede bolden ind i fjerneste hjørne på assist af Fillippa Granlund. Kampen sluttede således 11-0 til ÅFK. De kommende måneder skal bruges på at opbygge formen samt finpudse spillet, der skal meget mere til for at ramme holdets top niveau.

Kampens spiller blev fortjent Anne Vestergaard aka VP, som altid holder et utrolig stabilt niveau, uanset julepause eller ej.