Damerne missede DM-slutspillet.

Who let the dogs out?(!)

08.03.2001: Frederikshavn Bulldogs – Århus FK (Elitedivision vest damer), 6-1 (2-1,0-0,4-0).
Målscorer for ÅFK: Ditte Jensen.

Sent i onsdag nat humpede ÅFK's flagskib i havn med flængede sejl, huller i skroget og en slagen besætning. Slaget var tabt. Nederlaget må ses i øjnene. Seks huller i sejlene til ÅFK og kun et enkelt til Bulldogs. Hvis vi skal vende os fra skibsfarstmetaforen til overskriften, kan vi sige at ÅFK's miss'er blev flået ret så grundigt af Bulldogs'ene.

Der var ellers mange gode takter i kampen. ÅFK-pigerne kæmpede som besatte i 2. og 3. periode, mens 1. periode var ret nervøs. Ditte Jensen åbnede scoringen med et heldigt mål 13 min. henne i 1. periode, det blev dog desværre hurtigt efterfulgt af 2 Bulldogs scoringer, der faldt i det 15. og det 16. minut. Hele 2. periode var Bulldogs presset i bund, men bolden ville bare ikke ind bag Bulldogs-keeperen, der stod sit livs kamp. Skudstatistikken på 2. periode lød 15 skud på mål til ÅFK; 2 til Bulldogs. Havde ÅFK bare fået et par mål i den periode var det nok ikke endt så galt.

For galt, det endte det. ÅFK tabte 3. periode med 4-0. Målene faldt i det 9., 11., 16., 17. og 18. minut. Man kan give mange gode bud på, hvorfor ÅFK tabte kampen. Jeg vil afstå fra at komme mere salt i såret nu her. Så lad os bare sige at kræfterne slap op, markeringerne svigtede og moralen var utilstrækkelig, og lade det være gjort med det.

Det var en spændende afslutning og ÅFK vil ønske det hold held og lykke som vinder 2. pladsen. Vi havde muligheden. Vi forpassede den. Må det bedste hold vinde.

Skriv et svar